4,2 ha de teren și 18.000 mp de spații industriale, de vânzare pentru 1,49 mil. euro (P)

Autor: Ziarul Top

4,2 ha de teren si 18.000 mp de spatii comerciale de vanzare

Pentru cei interesați de achiziția unor suprafețe ample de teren și/sau spații industriale sau comerciale, RE/MAX Imobis oferă o oportunitate interesantă. Este vorba despre o proprietate amplasată în județul Iași, la marginea orașului Hârlău, scoasă la vânzare pe spatiicomerciale.ro la un preț de 1.499.999 de euro.

Conform anunțului de vânzare, aici a funcționat, până nu demult, o fabrică de mobilă. Imobilul în discuție este compus din teren, în suprafață de 4,2 hectare, și clădiri ce ocupă, cumulat, 18.000 de metri pătrați. La capitolul construcții, de menționat ar fi două hale a câte 3.000 de metri pătrați (dintre care una pe trei nivele și dotată cu două lifturi industriale funcționale), cărora li se adaugă alte hale de diverse dimensiuni și înălțimi, precum și spații de birouri (câte 100 de metri pătrați, pe trei nivele).

4,2 ha de teren si 18.000 mp de spatii comerciale de vanzare

Se poate plăti și în rate!

Un aspect demn de menționat în privința acestei proprietăți este că vânzătorul, de origine arabă, este dispus să accepte plata în rate. Potrivit lui Ionuț Mihai, Broker/Owner RE/MAX Imobis, proprietarul „este deschis la propuneri” din partea potențialilor cumpărători în ceea ce privește eșalonarea plății.

4,2 ha de teren si 18.000 mp de spatii comerciale de vanzare

Cele mai citite articole

Click pentru detalii despre proprietate și date de contact

Potrivit consultantului care se ocupă de vânzare, printre caracteristicile proprietății se numără faptul că are acces la calea ferată și dispune de toate utilitățile – curent trifazic de 5.000 kwh, transformatoare Eon în curte, gaz, apă, canalizare în toată curtea, bazine de apă pentru pompieri. În plus, proprietatea beneficiază de drumuri asfaltate la exterior și betonate la interior. „Toate halele sunt funcționale, sunt împrejmuite cu gard, iar ansamblul a fost trecut în conservare din 2018, când s-a închis activitatea”, adaugă reprezentantul RE/MAX Imobis.

4,2 ha de teren si 18.000 mp de spatii comerciale de vanzare

Datorită faptului că este vorba de o suprafață amplă de teren compact, Ionuț Mihai consideră că proprietatea ar fi potrivită atât pentru comercianții de cereale și crescătorii de păsări, cât și ca fabrică, bază de stocare sau chiar magazine de tip big-box. Un avantaj suplimentar este dat de faptul că în zonă nu sunt disponibile prea multe asemenea terenuri (spre vânzare sau nu).

4,2 ha de teren si 18.000 mp de spatii comerciale de vanzare

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE