Ai o nevoie imobiliară? Vezi cum poți acționa în această perioadă

Autor: Ziarul Top

Dacă ai o nevoie imobiliară, atunci această perioadă poate fi una ideală pentru a iniția o discuție cu un agent imobiliar alături de care să cauți locuința pe care o visezi.

Îl găsești online sau prin recomandări și poți păstra legătura cu el, chiar și în această perioadă de izolare, prin telefon sau Skype. În acest fel, vei putea să treci direct la acțiune, când lucrurile vor reveni la normal.

„Le recomand tuturor consumatorilor de imobiliare să pună pe primul loc sănătatea respectând instrucțiunile autorităților, iar dacă au nevoi imobiliare în această perioadă în primul rând să acționeze cu calm, să nu ia decizii pripite, și în al doilea rând să apeleze cu încredere la un agent imobiliar”, a declarat David Grigorescu, președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR), în cadrul emisiunii imoExpert.

Cele mai citite articole

URMĂREȘTE INTEGRAL CEA MAI NOUĂ EDIȚIE IMOEXPERT

Experiența agentului în real estate și accesul său la informații relevante despre piață sunt, totodată, lucruri extrem de importante care vin în ajutor consumatorilor de imobiliare, indiferent dacă este vorba despre proprietari care vor să vândă sau să găsească un chiriaș pentru o locuință, de cumpărători sau de persoane aflate în căutarea unui spațiu de închiriat.

„O ultimă recomandare ar fi ca, împreună cu profesionistul ales din domeniul imobiliar, să stabilească cele mai bune strategii pentru nevoia lor imobiliară, astfel încât atunci când lucrurile vor reveni la normal să poată acționa câștigând astfel timp prețios, poate chiar o lună, două”, a mai adăugat Grigorescu.

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE