Avantajele utilizarii statiilor de incarcare de la Volt

Autor: Vornisa Diana

Evolutia tehnologiei este intr-o continua ascensiune, acaparand din ce in ce mai mult toate domeniile. In privinta automobilelor, masinile cu motor electric au inceput sa le ia locul vehiculelor alimentate de motorina, benzina sau gaz. Unul din principalii factori care influenteaza decizia consumatorilor atunci cand se discuta despre alegerea unei masini este gradul de poluare.

Multi incep sa constientizeze importanta mediului si tocmai de aceea opteaza pentru transportul care emana 0 emisii de carbon. Autovehiculele propulsate electric sunt in continua crestere la nivel mondial, la momentul actual Japonia conducand clasamentul, iar in Norvegia o treime dintre autovehicule sunt reprezentate de cele electrice..

Statiile de incarcare Volt

In comparatie cu masinile care sunt alimentate cu combustibil, automobilele electrice sunt incarcate cu energie electrica, conturandu-se in acest fel condusul ecologic si nedaunator mediului. Asemeni unui smartphone sau laptop, usurinta cu care poti incarca o masina electrica se regaseste si in acecst caz. Alimentarea se poate face prin simpla conectare a masinii la statiile de incarcare de la Volt.

Lista cu avantajele acestor statii este prezentata in cele ce urmeaza, astfel:

  • Usurinta de incarcare si disponibilitate

Traind in era vitezei si fiind mereu pe fuga, cei de la Volt tin cont de nevoile indivizilor, tocmai de aceea au gasit solutia optima pentru a nu irosi timp pretios pe drumul spre benzinarie. Astfel, statiile de incarcare de la Volt pot fi folosite oriunde pentru a alimenta masina electrica, inclusiv la domiciliu.

  • Acopera nevoile fiecarui individ

Cele mai citite articole

,,HomeLine’’, ,,BusinessLine’’ si ,,PubliLine’’ reprezinta trei dintre statiile de incarcare special create pentru nevoile fiecarui individ:

HomeLine reprezinta incarcarea electrica direct de la domiciliu. Este compatibila cu orice masina, contorizeaza consumul de energie si are inclus un sistem de facturare automat in cazul in care se doreste decontarea energiei electrice.

BusinessLine este specific pentru afaceri mici, cu un numar relativ mic de masini, rezistenta la impacturi puternice si foc, conceputa in asa fel incat sa poata fi montata atat pe perete, cat si pe un picior metalic.

PublicLine, statia de incarcare pentru oras, poate incarca doua masini in acelasi timp, fiind dotata cu o carcarsa din otel inoxidabil, antivandal.

  • Incarcare mai rapida

Fata de o priza electrica obisnuita, incarcarea se realizeaza pana la de 8 ori mai repede. Pe langa acest avantaj, statiile de incarcare de la Volt asigura o protectie sporita impotriva suprasolicitarii circuitelor de alimentare.

  • Costuri reduse

In comparatie cu costurile unei alimentari de motorina, benzina sau gaze, costurile electrice sunt de aproximativ 7 ori mai mici, fiind reduse la 1,5 lei.

  • Instalare in conditii sigure

Instalarea statiilor se realizeaza in conditii de maxima siguranta, de specialisti certificati. Pe langa acest lucru, dupa instalarea propriu zisa, fiecare proprietar al statiei va beneficia de un training special destinat utilizarii si gestionarii statiilor.

  • Alte accesorii

Pe langa statiile in sine de la Volt, au fost concepute cateva accesorii pentru a usura munca fiecarui individ. Asadar, cablu de incarcare care este indispensabil incarcarii este conceput in asa fel incat sa fie rezistent la temperaturi scazute sau ridicate, beneficiind de un termen de 2 ani garantie. Stalpul de sustinere a fost creat special pentru statiile Home Line si Business Line in cazul in care nu se doreste montarea lor pe perete.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE