Cadavrul unui fost actor din „Seinfeld” a fost găsit într-o râpă!

Autor: Ziarul Top

Cadavrul unui fost actor din „Seinfeld” a fost găsit într-o râpă!

De Petre Dobrescu,

Acesta era cunoscut pentru rolurile jucate în seriale precum „Seinfeld” și filme ca „Annie Hall”, potrivit Associated Press, citată de Mediafax.

Pe 8 iulie, Jesse Levin a anunțat că tatăl său, în vârstă de 70 de ani, a dispărut. Actorul, care locuia în Grant Pass, Oregon, fusese văzut ultima dată pe 27 iunie.

Pe 13 iulie, autoritățile au descoperit pe un drum impracticabil automobilul acestuia, având în interior rămășițele câinelui actorului. Lângă automobil a fost găsită o gramadă de haine.

A murit accidental

În aceeași zi, un cadavru a fost descoperit într-o râpă, însă abia pe 8 noiembrie acesta a fost identificat.

Proprietara casei în care locuia actorul de mai mulți ani a declarat poliției că vânduse proprietatea, iar Levin trebuia să se mute pe 1 iulie.

Poliția a percheziționat casa la momentul respectiv, dar nu a găsit nimic suspect. Decesul actorului a fost unul accidental, potrivit platformei de știri Oregonian/OregonLive.

Se pare că mașina actorului a rămas blocată, iar acesta a plecat să caute ajutor, însă a căzut în acea râpă de la o înălțime de aproximativ 100 de metri.

Levin a jucat în numeroase seriale TV de succes, printre care „Night Court”, „Alice”, „Hill Street Blues”, „Doogie Howser, M.D.”, dar și în filme precum „The Golden Child” și „This is Spinal Tap”.

Citeşte şi:

Tinerii vor dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă: ”Ar impulsiona multă lume să iasă la vot”

Cele mai citite articole

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă în care îl acuză pe Iohannis că a purtat o cască în timpul conferinței

Elevele din Constanța, abuzate și în Italia: “A luat o rangă de metal și a început să dea cu ea.” “M-am dezbrăcat. Eram foarte rușinoasă”

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: „Omul m-a sunat și mi-a spus…”

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare

HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE