1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Ceasurile de perete, obiecte utile în orice locuință

Autor: Vornisa Diana

Un ceas de perete poate în prezent ca să aibă orice stil. El poate să fie modern sau clasic, romantic, trendy sau elegant, decorativ sau pur și simplu să aibă prioritar funcția de a măsura timpul.

Un ceas de perete se poate așeza în orice încăpere

La noi în țară, întâlnim ceasuri de perete mai ales în bucătărie sau în camera de zi. Dar există și ceasuri de perete de pus în baie, în camera copilului, ba chiar și în dormitor.

Dacă este vorba de birourile de firmă lucrurile se schimbă un pic, cele mai multe dintre aceste spații având ca obiect absolut necesar, alături de un calendar și un ceas de acest gen.

Materialele din care ceasurile de perete sunt confecționate sunt și ele foarte diverse, pornind de la plastic divers colorat, lemn, metal, sticlă, ba chiar există mecanisme de ceas care sunt montate direct pe tablouri, formând un corp unitar cu acestea. Ce poate să fie mai interesant decât un tablou care să reprezintă o piațetă și cu un turn cu ceas? În condițiile în care ceasul respectiv nu este pictat, ci chiar unul adevărat, proprietarii putându-se a se folosi de el pentru a afla ora exactă.

Formele diferite pe care le au cele mai moderne dintre ceasuri, care nici măcar nu mai au cadru, sunt la mare căutare de aceia ce vor amenajări moderne în locuință, deoarece numerele care sunt aranjate la distanțe aleatorii de centru, le fac extrem de interesante.

Asta ca să nu mai vorbim de acele ceasuri care în loc de cifre au scris în dreptul fiecărei ore cuvântul: „ACUM”. O invitație de a fi prezent, de a trăi fiecare moment la maxim.

Mai ales într-o cameră cu pereții albi, un ceas, indiferent de culoarea pe care o are cadranul și chiar de dimensiuni, o să devină automat centrul atenției, Mai ales dacă ceasul reprezintă singurul accesoriu așezat pe un anumit perete.

În bucătărie, un ceas analogic sau digital înveselește această odaie de pregătit și luat masa, dacă este amplasat în zona potrivită (uneori chiar pe un dulap suspendat).

Chiar și în baie un ceas de perete își găsește locul, pentru că, în acest fel, o să fiți în măsură ca să vă pregătiți mai eficient pentru o zi nouă de muncă. Important e să alegeți unul ceas care prin materialele din care este construit să reziste la umiditate.

Dacă sunteți liber profesionist și lucrați acasă, un ceas de perete este esențial ca să nu fiți tentat ca să priviți din 5 în 5 minute la telefonul mobil pierzând vremea apoi inutil pe rețelele de socializare. Rezervați un spațiu în camera unde se află biroul dumneavoastră de lucru pentru un ceas de perete și astfel nu o să vă mai pierdeți în navigări absolut inutile pe rețelele de socializare, o să vă puteți gestionăm mai bine timpul.

Un ceas de perete este așadar un mod de a putea să vă organizați mai bine ziua, să respectați tot ceea ce v-ați planifica a face în decurs de 24 de ore, să economisiți timp și să fiți punctuali cu îndeplinirea sarcinilor.

Ceasuri de perete ieftine și frumoase se pot comanda de pe net

Dacă vă doriți obiect decorativ special, alegeți un ceas de perete de la Nago. Varietatea de modele vă permite ca să găsiți exact modelul care se potrivește cel mai bine stilului camerei în care îl veți așeza. Plus că și prețul de achiziție va fi unul foarte convenabil.

Cele mai citite articole

Evident, întotdeauna este bine ca să ai un model de ceas de perete care să iasă din tipare, pe care să îl privești cu plăcere și să îți personalizeze locuința într-un fel aparte.


Dacă nu aveți încă măcar unul acasă, comandați-l de pe net cât mai rapid!

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner