Cele mai bune oferte de vacanta pentru vara 2019

Autor: Vornisa Diana

Specialistii in turism constata ca sunt tot mai multe persoane care cauta de pe acum vacante Antalya 2019 si se pare ca aceasta va fi una dintre cele mai accesate destinatii pe anul urmator. Sunt mai multe motive pentru care s-a obtinut acest rezultat si ele depind in mare parte de preturi si de conditiile existente in aceasta zona.

Vacante Analya 2019 – avantaje

Cei care cauta vacante Anatalya 2019 sunt fascinati in primul rand de istoria bogata a zonei si de peisajele mirifice. Antalya invita practic turistii sa o viziteze, fiind una din cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru sezonul estival din intreaga lume. Muntii Taurus se desfasoara mareti, protejand parca plajele superbe cu ape albastre si nisip fin. Aceste plaje vor duce la ruinele ramase in urma unui imperiu disparut de mult sau la ramasitele oraselor antice din aceasta regiune.

Sunt mai multe motive pentru care Antalya este destinatia de vancanta ajunsa in planurile tuturor si sunt numeroase motive pentru care fiecare ar trebui sa incerce macar o data sa isi petreaca vancanta aici.

Cele mai citite articole

Antalya este locul perfect pentru drumetii

Antalya ii invita pe toti cei care iubesc aventura sa se plimbe pe un traseu marcat destinat special drumetiilor. Traseul acesta are 540 de kilometri si va fi parcurs in aproximativ 29 de zile. Cei care aleg sa inceapa aceasta calatorie se vor bucura de peisaje absolut superbe si vor avea ocazia sa admire toate ruinele din vechiul imperiu Lycian.

Coasta de Turcoaz este o alta destinatie foarte apreciata de toti pasionatii de calatorii. Aceasta coasta reprezinta mandria Antalyei. Dupa ce turistii ajung acolo descopera de ce zona poarta aceasta denumire. Apa din mare este superba avand o nuanta de turcoaz care se combina perfect cu nisipul fin ce iese din valuri linistite si line. Aceasta este o destinatie superba pentru toti cei care vor sa se relaxeze cu un cocktail pe sezlong.

Hotelurile din aceasta zona sunt si ele fabuloase. Pe langa trasee si plaje pentru drumetii, Antalya se lauda, de asemenea, cu cele mai bune hoteluri cu un personal care abia asteapta sa fie vizitate. Pentru cei care nu vor sa investeasca foarte mult pentru cazare sunt si hoteluri mici de tip butic care ofera cazare la cele mia mici preturi. Fie ca este vorba despre relaxare in natura sau in cabanele situate la munte sau ca este vorba despre cafeaua pe plaja, la micile hoteluri de la marginea marii, Antalya nu dezamageste niciodata pe nimeni atunci cand este vorba de acomodare.

Pamukkale

Acesta este locul care nu trebuie sa fie ratat de cei care ajung aici. Se mai numeste si palatul de bumbac si este una dintre cele mai interesante privelisti naturale. Pentru cei care vor sa se simta ca si cand ar merge pe nori aceasta destiantie este mai mult decat incantatoare. Iluzia este generata de terasele de culaore alba facute din travestin si pline de apa termala care emana aburi fierbinti.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE