Cinci vase WC care iti pot defini stilul baii

Autor: Vornisa Diana

Cinci vase WC care iti pot defini stilul baii

Baia este una dintre incaperile cele mai intime ale locuintei, locul in care oamenii isi petrec cateva zeci de minute in liniste pe zi, facand bai relaxante, cu spuma, sau dusuri fierbinti sau facand revista presei dimineata. Unul dintre cele mai importante accesorii din baie, pe alegerea caruia oamenii trebuie sa puna accent, este vasul de toaleta. Un vas WC Grohe poate schimba complet aspectul baii. Produsele Bagno sunt de buna calitate, atat obiectele sanitare, cat si bateriile pentru baie, cazile si sistemele de dus.

Tendintele in privinta alegerii vasului de toaleta

Cele mai citite articole

In timp ce barbatii prefera sa se relaxeze in baie cu cateva zeci de minute mai mult decat femeile, doamnele si domnisoarele sunt interesate de alegerea unui vas de WC confortabil, care sa poata fi usor de intretinut, de curatat si care sa poata schimba total aspectul baii. Alegerea vasului WC este o etapa esentiala, foarte dificila, indeosebi pentru cei care nu detin cunostinte in domeniul sanitar.

Pe piata exista produse surprinzatoare si foarte confortabile, cele mai confortabile fiind cele cu forma ovala, dar exista si vase de toaleta cu forma dreptunghiulara. Pentru ca vasul de toaleta ocupa un rol foarte important in viata utilizatorilor, acesta este indispensabil in toate baile moderne, influentand confortul si calitatea vietii.

Alegerea vasului de toaleta depinde de bugetul disponibil, de forma si aspectul vasului, de calitatea materialelor, dar si de tipul vasului WC si de stilul baii in care va fi montat. In plus, vasul de toaleta trebuie sa se incadreze in standardele de functionare, sa fie potrivit instalatiei sanitare si sa aiba un aspect estetic deosebit. Unele vase de toaleta se monteaza pe pardosela, fiind cel mai des intalnit tip de vas WC, datorita montajului usor, accesibilitatii din punct de vedere financiar si a intretinerii.

Care sunt cele cinci vase de WC care schimba complet aspectul baii

  • Vasul WC suspendat Ideal standard connect 36 x 54 cm – are forma ovala, este realizat din ceramica, are culoarea alba si face parte din colectia Connect. Vasul suspendat cu evacuare orizontala si spalare verticala vine cu o garantie de 25 de ani.
  • Vasul WC pe pardoseala Roca Nexo pentru rezervor ingropat – are forma rotunda, se monteaza pe pardoseala, este produs din portelan sanitar si vine cu o garantie de 10 ani. Functia vasului de WC este clasica, cu scurgere orizontala sau verticala.
  • Vas WC cu capac Grohe Bau Ceramic 37 x 53 – are forma rotunda, evacuare orizontala, este usor de intretinut, deoarece nu permite depunerea de calcar si acumularea murdariei, si are un consum redus de apa. Vasul WC este realizat din material ceramic, avand culoarea alb alpin si va aduce un plus de eleganta intregii bai.
  • Vas WC monobloc Kolo Nova Pro, 65 x 35 cm, cu rezervor si capac – are forma rotunda, se monteaza pe pardoseala, culoarea alba placuta si se incadreaza perfect in baile amenajate in stilul clasic.
  • Vasul WC suspendat Roca The Gap 54 – este un vas suspendat, fabricat din ceramica alba, cu scurgere orizontala si vine cu o garantie de 10 ani.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE