Cireșar 26: apartamente noi în imobil cu regim redus de înălțime, zonă verde, liniștită (P)

Autor: Ziarul Top

Îți dorești să locuieşti într-o zonă verde, liniștită, departe de zgomotul și agitația orașului? Dacă da, ansamblul rezidențial Cireșar 26 poate fi alegerea potrivită pentru tine.

Cireșar 26 este un proiect de tip boutique, constând într-un imobil de mici dimensiuni (P+4). Este situat în imediata apropiere a Bucureștiului, anume în zona Ghencea-Bragadiru. Ansamblul se află în curs de construcție, urmând a fi predat până la finalul anului 2019. Însumând 29 de apartamente (dintre care majoritatea cu două camere), proiectul va avea parcare proprie, lift, sistem de supraveghere video și acces securizat.

„Imobilul este construit într-o zonă aerisită, verde, departe de zgomotul bulevardului, unde întâlneşti locuinţe private şi imobile de mici dimensiuni precum Cireşar 26. Arhitectura este una simplă, dar în acelaşi timp cu bun gust, s-au ales nuanţe de alb şi gri antracit pentru faţadă. Semnătura o poartă Cătălin Roşcan. Interiorul se defineşte prin funcţionalitate, spaţii vitrate ample, terase pe zona de parter, scara blocului generoasă. Ansamblul este ideal pentru familii tinere la început de drum, dar şi pentru familii cu copii.”

Dezvoltator Cireșar 26

 

Prețuri de la 39.500 de euro

Cele mai citite articole

Din punctul de vedere al suprafeței, unitățile locative din Cireșar 26 sunt cuprinse între 38,5 și 54,3 metri pătrați, iar un apartament cu trei camere va avea 74,5 metri pătrați. Prețurile de achiziție, pe de altă parte, pornesc de la 39.495 de euro și ajung la 61.400 de euro pentru două camere, în vreme ce o locuință cu trei camere poate fi achiziționată cu 69.810 euro. Apartamentele sunt în faza de gri și își așteaptă viitorii proprietari.

Datorită localizarii sale, ansamblul Cireșar 26 beneficiază de acces rapid către rețeaua de transport în comun: în doar 10 minute de mers pe jos poți ajunge la staţia de autobuz 222 (ce face legătura cu capătul tramvaiului 41) şi 122 (care face legătura cu centrul oraşului, zona Universitate). În plus, viitorii locatari vor avea la dispoziție, în apropiere, mai multe magazine pentru cumpărături: Shop&Go, Profi, Penny market, Mega Image.

Aici găsești detalii și fotografii suplimentare!

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE