Colecționează timbre, nu datorii vechi! Kruk România te ajută să le achiți!

Autor: Vornisa Diana

Colecționează timbre, nu datorii vechi! Kruk România te ajută să le achiți!

Nimănui nu  îi place să facă adevărate colecții de datorii. Dar mulți dintre noi, ajunși într-un impas financiar, ne panicăm atât de tare încât nu mai știm cum ar trebui ca să le gestionăm, să ne ocupăm corect și la timp de ele. Kruk România te ajută să scapi de ele!

Gradul de îndatorare al românilor este foarte mare

Mai mult de jumătate dintre români au datorii, iar în vremurile incerte în care trăim, nu e de mirare că există destule persoane care, la un moment dat nu mai pot să le achite ritmic, ca la început.

Spectrul executării silite sau a interacțiunii cu un recuperator ca din filmele cu mafioți (care să vină și să îi amenințe) devine un stres permanent pe care trebuie ca să îl suporte debitorii. Unii chiar clachează și se îmbolnăvesc grav. 

Având în vedere prejudecățile existente, sunt destui datornici care nu ar colabora în ruptul capului în mod voluntar cu o societate de colectare datorii, deși în mod obiectiv tocmai de aici ar putea ca să vină salvarea în ceea ce îi privește.

Ar trebui ca românii să înceteze să mai creadă în mod greșit  că o societate de recuperare datorii este tot un soi de recuperator (gangster) cu acoperire legală, care obține sumele de bani restante hărțuind debitorii, amenințându-i cu tot ce e mai rău pe lumea asta. Nu este deloc așa.

Cele mai citite articole

Date despre Kruk România

Kruk România este o companie prestigioasă care funcționează pe segmentul de recuperare datorii cu risc de mulți ani. Mai precis din 2007. 

În această perioadă de 12 ani a colaborat fructuos cu numeroși datornici, care, la final, nu doar că au putut să își achite debitele restante într-un ritm susținut, dar suportabil, dar au primit și prețioase sfaturi de natură juridică și financiară. Aceia care le-au urmat pot să declare cu mâna pe inimă că li s-a schimbat radical în bine viața.

La Kruk România angajații au o atitudine pro-activă, sunt profund implicați în rezolvarea fiecărui caz în parte prin metode specifice, personalizate.. Ei au și rolul de a le face o educație financiară, fie și la nivel minimal, clienților, așa încât aceștia să fie capabili de a-și gestiona mai bine în viitor  bugetul, de a nu face mai multe cheltuieli decât își pot permite și de a nu uita niciodată că este bine să economisești și o parte din bani, să nu trăiești de pe o zi pe alta, fără a avea niște bani albi pentru zile negre, după cum spuneau bunicii noștri.

Companiile de colectare datorii acționează de cele mai multe ori într-o procedură extrajudiciară. Teoretic, mijloacele lor sunt foarte limitate. Profesioniștii Kruk România reușesc ca să facă diferența tocmai prin această educație financiară, care poate treptat, pe măsură ce clienții implementează cele învățate, să le readucă echilibrul financiar în viață.

Deși se spune că banii nu aduc fericirea, nu putem să trăim fără ei. Și dacă este o problemă ca să îi câștigi pentru a-ți acoperi nevoile zilnice, cu atât mai mult lucrurile se complică când ai de achitat și niște facturi restante la utilități sau, mai grav, un credit ipotecar. Pentru că nu este nicio rușine să ceri ajutor, oamenii de la Kruk te pot scoate din impas așa încât să nu ajungi să fii executat silit, lucru ce uneori te poate îmbolnăvi grav sau conduce chiar la destrămarea familiei.

Alege să plătești datoriile apelând la Kruk, dacă ești în impas și ai nevoie de un plan de eșalonare a sumelor pe care urmează să le achiți. Aici vei găsi înțelegere, un tratament respectuos, pe care de cele mai multe ori un executor judecătoresc nu ți-l va oferi.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE