Cum alegi firma potrivita de dezinsectie si deratizare?

Autor: Ziarul Top

Problema rozatoarelor si a insectelor este una comuna, mai ales in cazul marilor orase, cu o multime de supermarket-uri, restaurante, piete, unde cantitatea de deseuri menajere este una insemnata.

In cazul de fata, cea mai buna optiune de a scapa de acesti daunatori raman firmele de dezinsectie si deratizare Constanta, spre exemplu. Dar cum daunatorii s-au inmultit, tot mai multe firme de dezinsectie si deratizare au aparut, gratie cresterii nevoii pentru astfel de servicii.

Inevitabil, apare intrebarea: eu cu ce firma sa colaborez? In acest articol am facut o lista cu cele mai importante elemente de care sa tii cont atunci cand optezi pentru servicii autorizate de dezinsectie si deratizare. Iata care sunt:

Cauta cat mai multe informatii despre firmele de dezinsectie si deratizare

Internetul ofera o multitudine de optiuni si informatii in ceea ce priveste firmele de dezinsectie si deratizare, fapt ce iti face mult mai usoara cautarea. Folosind ca si cuvant de cautare orasul in care iti doresti a prestat serviciul, cu siguranta vei gasi firmele potrivite. La fel de important este sa iti intrebi prietenii, cunostintele si rudele despre o astfel de firma, cu care au colaborat in trecut, si de care au fost foarte multumiti.

Poti compara ofertele

Cele mai citite articole

Desi preturile pentru deratizare si dezinsectie Constanta si gandaci se stabilesc la fata locului, multe dintre site-uri au calculatoare de preturi, unde poti trece dimensiunea, tipul de spatiu si tipul de serviciu dorit. Mai mult, online poti vedea si recenziile clientilor, in caz ca stai pe ganduri, daca ti se pare pretul mai ridicat.

Ia in calcul acreditarile si avizele firmei

Sunt cel mai important lucru la care trebuie sa fii atent, dat fiind ca acestea atesta competenta unei companii de dezinsectie si deratizare. O companie licentiata foloseste doar substantele chimice acreditate de Ministerul Sanatatii, care nu pun in pericol natura, oamenii sau animalele de companie.

Ia in calcul avantajele pe care ti le ofera o astfel de companie

Spre exemplu, garantia interventiei, interventie in regim de urgenta, metodele de interventie non-invazive si tehnologiile moderne sunt doar cateva dintre avantajele de care ar fi bine sa tii cont cand apelezi la o companie de dezinsectie si deratizare.

Pretul deratizarii

Desi pretul se stabileste la fata locului, poti suna la numerele afisate si intreba, oferind cateva detalii. Pretul manoperei si substantelor chimice variaza de la 200 la peste 1000 lei (in total), in functie de cate statii de dezinfestare / deratizare se instaleaza, de cate ori se intervine si ce materiale si timp se consuma pentru fiecare interventie in parte.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE