Cum poti sa folosesti cat mai util microfoanele spion?

Autor: Vornisa Diana

In prezent, tehnologia este deja intr-un stadiu destul de avansat, oferind celor curiosi si celor care isi doresc sa se simta in siguranta posibilitatea de a folosi dispozitive discrete, cu ajutorul carora sa asculte discutii intre alte persoane.

Este vorba despre microfoanele spion, care sunt clasificate in functie de tipul de tehnologie pe baza careia sunt realizate. Aceste obiecte pot fi cumparate foarte usor de adulti. Pentru a descoperi cum pot folosi in mod util dispozitivele, femeile si barbatii au la dispozitie acest articol.

Inregistrarea unor discutii secrete, de la distanta

Pentru inceput, este bine de stiut ca microfoanele pot fi utilizate de la distanta. Modelele care au o cartela GSM incorporata pornesc atunci cand detecteaza sunete in raza lor de actiune si suna automat pe numarul de telefon al celor care le-au instalat, transmitandu-le acestora in direct discutiile purtate de anumite persoane.

Mai mult, pe piata exista si microfoane care inregistreaza atat video, cat si audio, dar si modele care inregistreaza convorbirile, astfel incat acestea sa poata fi pastrate ulterior si folosite drept probe.

Infidelitatea, descoperita usor si la timp

Una dintre situatiile in care clientii pot apela la varianta de a cumpara microfoane este aceea in care doresc sa descopere daca partenerii de viata ii insala. Indiferent daca este vorba despre femei sau barbati, cu totii pot folosi aceasta metoda pentru a-si confirma sau infirma suspiciunile.

Cele mai citite articole

Dispozitivele pot fi amplasate in masina, in casa sau chiar pot fi incluse in obiecte in care nimeni nu s-ar gandi ca exista un device de inregistrat, asa cum sunt pixurile, stick-urile de tip USB sau brelocurilor.

Daca se adevereste, intr-adevar, ca un caz de infidelitate este real, cu siguranta ca persoanele care au folosit microfoanele vor sti ca au facut alegerea potrivita, intrucat astfel pot loa deciziile care se impun. In schimb, daca partenerii sunt fideli, inregistrarea se poate opri imediat.

Descoperirea hotilor

Microfoanele de tip spion mai fi utilizate si in cazul in care proprietarii de magazine considera ca angajatii lor fura produse ori bani din casa de marcat. Dispozitivele sunt foarte practice, mai ales cand in incinta magazinelor nu exista camere de supraveghere.

Mai mult, microfoanele au capacitatea de a inregistra pana la 10 metri, iar daca este vorba despre device-uri mai performante, chiar si pana la 50-100 de metri. Din pacate, nu putine sunt cazurile de hotie, iar acestea trebuie depistate la timp, pentru ca micile afaceri sa nu fie distruse din cauza unor oameni care nu au scrupule.

Per total, microfoanele de tip spion reprezinta adjuvanti reali, care pot deschide ochii oamenilor care le achizitioneaza, indiferent daca este vorba despre un caz de gelozie sau un caz de furt.

Toata lumea merita sa se simta in siguranta in propriul camin sau in propria masina, motiv pentru care, atunci cand intervin suspiciunile, ele trebuie indepartate cu ajutorul unei solutii moderne si deloc costisitoare din punct de vedere financiar!

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE