1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Dacă vrei să îţi începi o viaţă nouă, atunci ai nevoie de o casă. Ia creditul ipotecar de la Banca Românească!

Autor: Ziarul Top

Schimbările majore de viaţă sunt în directă legătură cu anumite decizii pe care le iei. Achiziţia unei case poate să îţi modifice într-un mod semnificativ modul de a trăi. O să poţi să ai parte de siguranţă şi de libertatea de a face orice îţi doreşti din punctul de vedere al amenajării. Ia un credit ipotecar cu multiple beneficii de la Banca Romaneasca. 

Iată câteva aspecte importante pe care trebuie să le cunoşti:

  1. Banca Românească îţi oferă dobânzi mai mici dacă ai cardul de salariu la aceeaşi bancă

Ai multiple avantaje dacă alegi să obţii creditul ipotecar de la Banca Românească. Unul dintre acestea este faptul că ai dobândă mai mică atunci când ai cardul de salariu la aceeaşi bancă. O să poţi să gestionezi veniturile mult mai simplu şi o să ai beneficii legate de creditul care ţi se va aproba. 

2. Nu ai comision de analiză dacă ai salariul la Banca Românească sau un pachet cu cont şi depunere lunară de peste 2000 lei

Cele mai citite articole

De asemenea, ai avantajul de a nu avea nici un comision pentru analiza dosarului tău pentru obţinerea creditului, dacă ai cardul de salariu la Banca Românească. Un alt mod de a obţine acest beneficiu este posibilitatea de a avea un pachet cu cont şi o depunere de minim 2000 de lei lunar. Poţi să discuţi cu specialiștii băncii şi vei obţine toate informaţiile de care ai nevoie pentru a obţine creditul cerut. Poţi să ai şi până la 2 codebitori, care te vor ajuta în obținerea stabilității din viaţa ta. O să ai casa la care visezi şi o să te bucuri de toate avantajele de a colabora cu Banca Românească.

3. Ai varianta unui avans de minim 15% şi de a prezenta mai multe tipuri de venituri pentru a obţine un credit ipotecar mai mare

La creditul ipotecar de la Banca Românească poţi să beneficiezi de un avans de minim 15% şi poţi obţine suma necesară şi aprobarea dacă foloseşti mai multe tipuri de venituri. Unele dintre ele pot să fie salariile, iar altele pensiile, veniturile independente, etc. 

4. Perioada extinsă de creditare înseamnă rate mai mici lunare

Tot la Banca Românească ai parte şi de rate mai mici lunare dacă optezi pentru o perioadă extinsă de creditare. O să te poţi bucura de o perioadă de până la 35 de ani de zile în care poţi plăti acest credit. Astfel, cheltuielile lunare sunt mult mai mici şi tu te bucuri de lejeritate şi de o viaţă frumoasă, construită cu ajutorul Bancii Româneşti. 

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner