De ce un Casio nu trebuie sa lipseasca din nicio colectie de ceasuri?

Autor: Vornisa Diana

Cand vine vorba de pasionatii de ceasuri, exista cateva modele care trebuie neaparat sa faca parte din orice colectie. Orice colectionar ar trebui sa detina un ceas de calitate, scump, de lux, pe care sa il poarte o data pe an. De asemenea, ar trebui sa aiba un smartwatch, indiferent daca este vorba despre un mini smartphone sau un smartwatch elvetian de inalta calitate.

Totodata, trebuie sa aveti in colectia dvs. un ceas Casio. Casio este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de ceasuri din intreaga lume si detine o gama eclectica de ceasuri. Puteti cumpara un ceas Casio de zi de zi cu mai putin de 250 lei sau un ceas Casio de top cu aproape 2.500 lei. Practic exista un model de ceas Casio pentru orice gust.

Ceas Casio de zi de zi

Daca sunteti in cautarea unui ceas de calitate ieftin, un model Casio este cea mai buna varianta. Cu mai putin de 400 de lei poti cumpara ceasuri digitale, ceasuri cu cronograf si ceasuri cu cuart. Ceasurile din aceasta gama de preturi sunt ceasuri de buna calitate, rezistente si ceasuri sport.

De asemenea, la un pret putin mai mare puteti gasi ocazional si un model Casio G-Shock si Baby-G (care au fost in mod obisnuit purtate de celebritati precum Justin Bieber si Lady Gaga), ceasuri robuste, durabile si de incredere.

Deci, doar pentru ca pretul este scazut nu inseamna ca si calitatea este la fel. Daca aveti bugete mici, atunci Casio poate fi solutia ideala pentru un ceas pe care urmeaza sa il purtati zilnic.

Casio G-Hock si Baby-G

Vorbind despre modelul G-Shock trebuie sa stiti ca acesta face parte dintr-o gama foarte larga de ceasuri Casio. In ceea ce priveste preturile, G-Shock variaza de la 300 lei pana la 4.450 lei. Altfel spus, indiferent de buget, poti gasi un model G-Shock.

Gama G-Shock este conceputa pentru a oferi ceasuri extrem de rezistente. Gama Baby-G este o „sora” mai compacta a G-Shock, mai sportiva si mai feminina.  Daca moda conteaza pentru tine si doresti un ceas in culori superbe, luminoase si ecrane atractive, atunci un ceas Baby-G este solutia.

Casio Edifice

Daca nu ati auzit niciodata de Casio Edifice, trebuie sa stiti ca este un model elegant, de calitate si cu multe functii. Este un model perfect pentru cei care iubesc ceasurile cu cronograf.

De asemenea, in gama Casio Edifice veti gasi si modele de smartwatch-uri, capabile sa se conecteze la telefonul tau, indiferent daca este iPhone sau un model Android.

Daca esti in cautarea unui ceas fashion, disponibil in diferite culori si cu multe functii, trebuie sa alegi un ceas Casio Edifice. Aceasta gama include o multime de ceasuri diferite, inclusiv unele editii speciale precum  Red Bull Racing. De asemenea, poti achizitiona un model in diferite culori din editia Analague Quartz din gama Edifice.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE