FOTO| Surpriză pentru călătorii unui tren din Marea Britanie. Au călătorit cu Regina care mergea la reședința unde va petrece Crăciunul

Autor: Ziarul Top

Regina s-a îmbrăcat într-un palton de cașmir maro și o basma pe cap în timpul călătoriei spre localitatea situată în comitatul Norfolk, la circa 170 de kilometri de Londra.

Monarhul britanic a călătorit, așa cum obișnuiește atunci când apelează la acest mijloc de transport, cu un tren obișnuit de călători și a fost însoţită doar de câţiva agenţi din cadrul forţelor de securitate.

Cu toate că festivitățile de Crăciun vor începe abia luni după-amiază, Regina a mers mai devreme la Sandringham pentru a supraveghea pregătirile.

Regina îi va avea alături cu ocazia sărbătorilor pe toți copiii ei și familiile acestora, inclusiv nepoții și strănepoții ei.

Cele mai citite articole

În vila reginei de la Sandringham vor fi gazde anul acesta prințul Harry și soția sa Meghan Markle, care au refuzat invitația lui William și Kate de a sta împreună cu ei la Amner Hall, reședința lor din Norfolk, situat în apropiere.


Citește și: Prințesa „Regelui”! Gică Hagi, cu ochii în lacrimi după ce și-a văzut fiica pe scenă. Kira a jucat-o magistral pe Martha Bibescu


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE