Gestul controversat făcut de Vladimir Putin și Prințul Arabiei Saudite la summitul G20 din Argentina

Autor: Ziarul Top

Gestul controversat făcut de Vladimir Putin și Prințul Arabiei Saudite la summitul G20 din Argentina

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite a fost izolat de liderii statelor G20 care participă la reuniunea din Buenos Aires până la sosirea președintelui rus Vladimir Putin.

Liderul de la Moscova a bătut palma cu Prințul saudit Mohammed bin Salman, înainte de a se așeza zâmbitori la discuție, notează Daily Mail.

În ultimele zile, președintele Rusiei a fost supus presiunilor internaționale, după ce nave de război ale Serviciul de securitate rus FSB au capturat duminică trei nave ucrainene în Marea Neagră şi că au folosit armamentul din dotare pentru a le forţa să se oprească în strâmtoare Kerci, aflată în apropierea României.

Cele mai citite articole

Întâlnirea dintre cei doi lideri are loc, în contextul în care purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, se pregătește o vizită a președintelui Putin în Arabia Saudită, cu toate că data nu a fost încă stabilită.

sursă foto: captură video Youtube


Citește și CENTENAR SOLIDAR/ Trei pentru unul, unul pentru toți. Renăscuți din suferință: trei oameni loviți de soartă s-au cunoscut la un centru pentru persoane cu dizabilități și au devenit prieteni pe vecie


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE