Ministrul Transporturilor face linie telefonica gratuita unde sa sune subcontractorii care nu si-au primit banii

Autor: Ziarul Top

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri ca va infiinta o linie verde pentru subcontractorii romani care nu au primit banii pentru lucrari de la firmele straine pe loturile de cale ferata.

„Am primit foarte multe sesizari si voi lua o masura la nivelul ministerului, voi face un fel de linie verde ca toti subcontractorii romani care nu au contracte declarate la minister – pentru ca aici este si greseala lor ca decid sa lucreze fara sa declare la minister ca noi sa putem plati. Noi putem plati doar ce declara firma care a castigat licitatia”, a declarat Razvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a adaugat ca exista mai multi subcontractori romani nepatiti de firmele straine.

„Voi face o linie verde pentru subcontractorii romani care sunt neplatiti. Eu am aflat ca existau undeva la cinci – sase subcontractori romani neplatiti care nu erau nici declarati la statul roman.

M-am dus pe lotul de cale ferata. Cand am ajuns acolo am inteles ca firma respectiva le interziseseza sa vina la punctul unde mi-am dat eu intalnire cu constructorul sa inspectez lucrarile”, a declarat Razvan Cuc.

Cele mai citite articole

Citeste si: CNAIR ar putea inaugura, in acest an, mai putin de un sfert din autostrazile promise (Foto&Video)

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE