Moduri în care un credit rapid te poate ajuta să economiseşti bani

Autor: Ziarul Top

Sunt foarte multe situaţii în viaţă în care apar cheltuieli neprevăzute, care necesită un împrumut rapid. În aceste situaţii se recomandă abordarea problemei cu pragmatism. Atunci când o persoană se confruntă cu cheltuieli medicale, costuri de mutare, cheltuieli mari sau chiar reparații la domiciliu, un împrumut rapid ar putea fi răspunsul pentru obținerea banilor de care aceasta are nevoie, fără a trebui să fie plătite dobânzi mari.

Sunt mai multe moduri prin care un credit rapid poate ajută la economisirea unor sume foarte importante.

Plătirea datoriilor cu un împrumut rapid

Dacă datoriile lunare sunt foarte mari şi o persoană are probleme în a le plăti, un împrumut pentru nevoi personale cu o rată a dobânzii mai mică poate fi cea mai bună opțiune pentru a ajuta persoana în cauză să îşi achite mai uşor datoriile.

Lou Haverty, analist financiar autorizat, spune că a lua un împrumut personal pentru achitarea datoriilor cardului de credit este o acţiune destul de obișnuita.

Cardurile de credit pot avea rate de până la 20% și, dacă se poate lua un credit bun, se putea obține un împrumut personal de 8-10% și se poate economisi costul dobânzii. Deci, un împrumut rapid ajută la economii pe termen lung.

Se poate plăti o cheltuială mare doar o dată

Atunci când apar cheltuieli mari în viaţă este necesar ca ele să fie plătite dintr-o dată, iar un împrumut de nevoi personale poate fi cel mai practic și mai ieftin mod de a împrumuta bani pentru acel articol.

Cele mai citite articole

Haverty recomandă să fie contractat un împrumut pentru nevoi personale dacă este vorba despre o plată unică mare legată de cheltuieli medicale, vacanțe sau un bun de consum. De asemenea, el sugerează căutarea unui împrumut pentru nevoi personale şi pentru a achiziţiona diverse produse extrem de scumpe dar necesare pentru evoluţia în carieră.

Cu ajutorul unui împrumut bun se pot elimina dobânzile mari

Împrumuturile personale sunt mai flexibile decât alte opțiuni de creditare. Aceasta înseamnă că poate fi luat un credit pe o perioadă de până la 5 ani.

Chelsea Hudson, un expert în finanțe personale, recomandă ca atunci când este luat un împrumut pentru nevoi personale, este important să aibă loc un plan precis pentru a achita împrumutul înainte de încheierea termenului convenit.

Vestea bună este că, dacă este plătit împrumutul înainte de termenul convenit, s-ar putea economisi sute sau chiar mii de lei în taxe de dobândă, în funcție de cât de devreme este rambursat împrumutul.

Creşterea scorului de credit

Dacă o persoană are datorii pe cardul de credit și cheltuie aproape de limita bugetului din fiecare lună este posibil ca scorul de credit să fie extrem de mic. Aici vin în ajutor împrumuturile rapide. Înlocuind cardurile de credit cu dobânzi mari cu alte tipuri de credite cu dobânzi mici, se va genera un scor de credit mai bun.

Toate aceste motive vin să susţină ideea de a lua un credit rapid atunci când acesta este necesar.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE