O platforma romaneasca de micro-finantare a atras 1,5 milioane euro de la un investitor american

Autor: Ziarul Top

Instant Factoring, o companie romaneasca de micro-factoring online pentru IMM-uri, a primit o finantare de 1,5 milioane euro de la un fond de investitii din Statele Unite ale Americii, potrivit unui comunicat de presa transmis miercuri.

Fondurile atrase, alaturi de capitalurile proprii ale companiei, vor fi folosite pentru extinderea activitatii pe piata din Romania, prin dezvoltarea operatiunilor de micro-finantare pentru un volum de facturi cu valori totale de pana la 20 de milioane de euro, in 2019, si pe alte piete din Europa Centrala si de Est (ECE).

Elisa Rusu, CEO si cofondator al Instant Factoring, a declarat, ca, de asemenea, extinderea regionala va demara in cursul anului viitor.

Procedura de finantare prin Instant Factoring este automatizata si complet online, iar facturile standard finantate au valori de pana la 10.000 de lei. In functie de bonitate si de costurile acceptate, finantarea poate fi acordata si pentru sume mai mari de atat.

Cele mai citite articole

Lansata in luna aprilie 2018, Instant Factoring a atras 250 de clienti, din diverse sectoare de activitate precum transporturi, servicii de consultanta si publicitate, FMCG, constructii si IT, cu un volum al facturilor finantate de doua milioane de euro. Instant Factoring este un IFN inregistrat la Banca Nationala a Romaniei.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE