Organizatorii TNI încheie un parteneriat internațional: românii vor avea acces sporit la investiții în afara țării

Autor: Ziarul Top

Organizatorii TNI incheie un parteneriat international romanii vor avea acces sporit la investitii in afara tarii

Ediția aniversară de 15 ani a Târgului Național Imobiliar (TNI) va avea loc, între 4 și 6 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul marchează începutul unui parteneriat internațional cu National Association of REALTORS® (NAR) prin care se dorește promovarea oportunităților de investiții din afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional. Astfel, NAR Global va avea, în premieră pentru România, un stand unde toți membrii săi (din România, Moldova, Bulgaria, Grecia, Serbia, Lituania etc.) vor putea să se prezinte și să relaționeze atât între ei, cât și cu publicul.

„Fondată în 1908, Asociația NAR deservește mai mult de 1,2 milioane de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume. NAR este cunoscut sub numele de «Voice for Real Estate®», reprezentând membrii săi în chestiuni guvernamentale și legislative, precum și pledând în numele proprietarilor de locuințe și de afaceri. De peste 100 de ani REALTORII® (membrii NAR) au ajutat oamenii să dețină investiții imobiliare și au facut ca visul de a deține o proprietate sa devina o realitate pentru milioane de oameni. NAR oferă instrumentele și resursele, educația, tehnologia și rețelele pentru a ajuta membrii să performeze eficient”, explică organizatorii TNI.

Citește și: RE/MAX: Românii, atrași de investițiile imobiliare în insule exotice. Prețurile sunt comparabile cu cele din București!

Pe durata celor trei zile ale târgului, la TNI vor fi prezenți dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, de management imobiliar, dar și din industrii conexe, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate. Printre companiile deja înscrise la târg se numără Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments, Laguna Residence, Ideal Residence, OTP Bank, ISG Residence, Moghioroș Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Libra Bank, Greenfield, etc.

O gamă variată de oferte imobiliare

În cadrul târgului vor fi disponibile oferte imobiliare diverse, precum apartamente în centrul și nordul Capitalei, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, imobile premium ideale pentru locuit și închiriat (în București, Constanța, Brașov, Valea Prahovei, Cluj etc.), precum și case de vacanță. „Nordul Capitalei este în continuare foarte atractiv pentru achiziții imobiliare, mai ales că atrage și foarte mulți chiriași, iar în cadrul târgului imobiliar TNI vizitatorii găsesc foarte multe oferte imobiliare în această zonă. Spre exemplu Black Oak Developer & Contractor prezintă la Târgul Național Imobiliar două proiecte rezidențiale: Stegarului Boutique Apartments și Străulești Apartments, ce au avantajele unei locații excelente, compartimentări inteligente și finisaje de foarte bună calitate”, subliniază reprezentanții TNI.

Sursa: Imobiliare.ro

ARTICOLE RELEVANTE

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!