Președintele Federației Imobiliare Internaționale va deschide ediția aniversară a TNI, pe 4 octombrie

Autor: Ziarul Top
Walid Moussa este și președintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL) și președintele fondator al FIABCI – Liga Țărilor Arabe

Ediția din această toamnă va marca împlinirea a 15 ani de evenimente marca TNI și se bucură de colaborarea cu parteneri internaționali.

Târgul Național Imobiliar va începe în data de 4 octombrie la Palatul Parlamentului, iar, cu ocazia aniversării a 15 ani de evenimente marca TNI, expoziția va fi inaugurată de către Walid Moussa, președintele Federației Imobiliare Internaționale (FIABCI).

Walid Moussa este un om de afaceri de prestigiu internațional, care activează în domeniul imobiliar la scală globală. Având la bază studii juridice, acesta a făcut tranziția spre domeniul imobiliar. Este președintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL) și președintele fondator al FIABCI – Liga Țărilor Arabe. De asemenea, Walid Moussa are rolul de Ambasador Economic al Confederației de Afaceri din Andorra (CEA), reprezentându-i interesele în Orientul Mijlociu.

Citește și: Organizatorii TNI lansează aplicația pentru mobil: beneficiezi de intrare gratuită și acces rapid la informații!

Colaborare între profesii conexe

Fondată în 1951, FIABCI este o organizație multidisciplinară, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și are prezență în peste 49 de țări, pe toate continentele. Membrii FIABCI sunt agenți imobiliari, dezvoltatori, arhitecți, avocați, evaluatori, academicieni și cercetători, investitori, finanțiști/bănci, etc. Misiunea organizației este de a oferi membrilor săi acces la informații și la o rețea imobiliară globală.

Cele mai citite articole

FIABCI are rolul de membru consultativ al Organizației Națiunilor Unite și în această capacitate este implicată în rezolvarea unor probleme care afectează societatea la nivel global: lipsa de locuințe, accelerarea urbanizării și problemele de mediu.

Ediția aniversară TNI va avea loc în perioada 4-6 octombrie 2019 la Palatul Parlamentului și se bucură de sprijinul Federației Internaționale Imobiliare – FIABCI în calitate de partener internațional.

Tot în calitate de parteneri internaționali, la TNI vor fi prezenți reprezentanți ai National Association of REALTORS® (NAR), precum și ai Asociației Naționale Imobiliare din Bulgaria (NREA).

Citește și:
Organizatorii TNI încheie un parteneriat internațional: românii vor avea acces sporit la investiții în afara țării
TNI: Apetit crescut pentru case și apartamente de vacanță

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE