Regina Elisabeta a Marii Britanii se descrie drept „o bunică ocupată”

Autor: Ziarul Top

Regina Elisabeta a Marii Britanii se descrie drept „o bunică ocupată”

În mesajul de Crăciun difuzat marţi de principalele canale de televiziune britanice, regina spune că „Anul a fost unul destul de plin pentru familia mea, cu două nunţi şi doi copii, şi un alt copil aşteptat în curând”.

„Asta contribuie la a ţine o bunică destul de ocupată”, a precizat suverana de 92 de ani.

Regina a făcut referire în discursul său la faptul că în acest an, nepotul ei Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, iar nepoata sa Eugenie, fiică a prinţului Andrew şi al lui Sarah Ferguson, s-a căsătorit în octombrie cu Jack Brooksbank. Amândouă nunțile au avut loc la Castelul Windsor.

În ceea ce-i priveşte pe nepoții nou-veniți pe lume, este vorba de prințul Louis, al treilea copil al ducilor de Cambridge, născut în aprilie, și de fetița lui Zara Tindall, unica fiică a prinţesei Anne, care a născut în iunie.

De asemenea, Harry şi Meghan aşteaptă şi ei un copil în primăvară.

Cele mai citite articole

Discursul reginei a fost transmis după ce familia regală a participat la slujba tradițională de Crăciun de la Sandringham, acolo unde petrec sărbătorile.

Ducesele de Cambridge și Sussex au fost văzute împreună cu soții lor, fiind foarte familiare și zâmbindu-și, în ciuda zvonurilor privind un conflict între ele. Kate Middleton, Ducesa de la Cambridge, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, păreau să fi lăsat deoparte divergențele, în timp ce mergeau spre biserică împreună.


Citește și: Tolo: Povești în Ajunul Crăciunului  – „Cozonaci mai găsim, ziariști, mai puțini!”

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE