Te gândești să investești într-o dezvoltare rezidențială? O ocazie excelentă a apărut în Iași

Autor: Ziarul Top

Te gândești să investești într-o dezvoltare rezidențială? O ocazie excelentă a apărut în Iași

Vrei să investești în dezvoltarea unei ansamblu rezidențial sau pur și simplu îți dorești să cumperi un teren la 11 minute de mers cu mașina până în inima orașului Iași? Atunci nu rata această oportunitate apărută pe piața locală.

Un teren intravilan cu o suprafață de 5,3 hectare a fost scos la vânzare, în zona cartierului Dacia, pentru suma de 2,65 milioane de euro. Printre avantajele majore pe care le prezintă se numără PUZ-ul aprobat deja pentru un complex rezidențial cu POT 25%, CUT 4 și clădiri de până la 40 de metri înălțime.

Mai mult, poziționarea terenului oferă acces facil atât spre centrul orașului, aflându-se chiar la capătul Bulevardului Dacia, cât și către zone extinse de retail, inclusiv spre cel mai mare mall din întreaga regiune, pentru construcția căruia lucrările au fost demarate.

„Amplasarea este foarte atractivă, terenul fiind aproape de aria comercială Era, Metro. În câteva minute se poate ajunge pe jos până la Mall of Moldova, cel mai mare mall din Moldova cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 100.000 de mp”, spun reprezentanții RE/MAX Imobis, parte a rețelei de agenții imobiliare RE/MAX România, în portofoliul cărora se află acest teren. Consultă AICI anunțul de vânzare

Un alt avantaj este și acela că terenul se află în afara zonei inundabile, dar și acela că la suprafața disponibilă de 5,3 hectare se mai pot adăuga alte 5 hectare pentru cei interesați de o astfel de achiziție.

Cele mai citite articole

Vezi mai multe imagini AICI

În plus, utilitățile – apă, canalizare, electricitate, gaz, se află chiar la limita proprietății, iar prețul este negociabil.

„Pe lângă parametrii tehnici excelenți, acest teren are un preț imbatabil și întrunește toate caracteristicile unei investiții profitabile”, punctează reprezentanții RE/MAX Imobis în anunțul de vânzare.

Actualul proprietar este, de asemenea, deschis la a încheia o asociere în vederea realizării proiectului imobiliar pentru care a fost obținut deja PUZ-ul.

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE