Un bărbat s-a speriat de hoți și a căzut de la etajul trei! Acesta a murit pe loc

Autor: Ziarul Top

Sheiku Adams, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a picat de la etajul trei al blocului în care locuia, după ce doi hoți cu cuțite în mâini au pătruns în locuința sa. El s-a speriat, a făcut o mișcare greșită și a picat în gol, a anunţat theindependent.co.uk.

Vecinii sunt șocați de întâmplare. „Era un om tare cumsecade. Era mereu dispus să sară în ajutorul oricui. Un om mai bun n-ai cum să întâlnești în vioață. Nu înțeleg de ce hoții au ales tocmai acel etaj. E un loc liniștit, toată lumea e prietenoasă aici. E ciudat ceea ce s-a întâmplat”, a spus un vecin care a dorit să rămână anonim.

„Ceea ce trebuia să fie un furt s-a terminat cu moartea unui om”

Noel McHugh, inspector general al Poliției din Londra, a făcut apel la martori să ofere detalii despre ce au văzut. „Din păcate, un om și-a pierdut viața în urma a ceea ce a început ca un jaf și s-a terminat tragic, după ce bărbatul a căzut de la fereastra sa de la etajul trei.

Investigația e de abia la început. Trebuie să înțelegem de ce a căzut Sheiku de la etaj și facem apel la locuitorii din zonă, mai ales la cei care au văzut doi bărbați plimbându-se prin zonă înainte de acest eveniment”, a spus omul legii. 

Cele mai citite articole

Anul trecut, o femeie a murit la Londra după ce patru maşini au lovit-o, dar niciunul dintre şoferi n-a oprit.


Secretele „Aspirinei” din Las Fierbinți. Mirela Oprișor dezvăluie cel mai mare regret al vieții sale

Cele mai mari cutremure produse în ultimii ani în România. Un seism din 2014 a crăpat șosele în Galați

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE