1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Un dezvoltator autohton investește într-un ansamblu rezidențial ECO în București: Vulturilor Residence

Autor: Ziarul Top

Un dezvoltator autohton investeste intr-un ansamblu rezidential eco in Bucuresti Vulturilor residence

Ansamblurile rezidențiale „eco” vor reprezenta, curând, regula: normele europene 20-20-20 prevăd ca, începând din 2020, orice construcție nouă să aibă un consum energetic (aproape) 0.

Compania locală de dezvoltare imobiliară Vasile Building & Investment (VBI) și-a anunțat intenția de a construi un ansamblu rezidențial „prietenos cu mediul”, amplasat în arealul central al Capitalei, între Piața Unirii și Piața Alba Iulia. Este vorba despre Vulturilor Residence, un imobil cu regim mic de înălțime, tip vilă, ce va cuprinde 30 de apartamente decomandate (garsoniere, apartamente cu două, trei sau patru camere). Termenul de finalizare pentru întregul ansamblu, o investiție estimată la patru milioane de euro, este finalul anului 2019.

Citește și: Locuințele „verzi”, viitorul pentru orice membru UE – inclusiv România!

„Decizia de a construi acest ansamblu într-o zonă centrală răspunde cererii clienților care își doresc să fie acasă în inima orașului, cu acces rapid la tot ce oferă o astfel de poziționare. Locuitorii din Vulturilor Residence vor avea în proximitate mai multe grădinițe și școli la care pot studia copiii, o universitate, stații de metrou și puncte centrale de interes sau posibilitatea de a ajunge cu ușurință în alte zone ale Capitalei. Bine conectat la facilitățile atât de importante pentru calitatea traiului cotidian, imobilul este izolat totuși de aglomerația orașului, datorită amplasării sale într-o zonă de case și vile între Piața Unirii și Piața Alba Iulia.”

Cele mai citite articole

George Vasile, fondatorul VBI

Stații de încărcare pentru mașini electrice în cadrul complexului

Locuințele din cadrul Vulturilor Residence sunt prevăzute cu balcoane, terase sau grădini private. Ansamblul va dispune de spații comune iluminate prin LED-uri alimentate de la panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și spații verzi, cu instalații de irigat automatizate. Viitorii locatari vor beneficia și de un loc de joacă pentru copii, amenajat în curtea imobilului. Potrivit oficialilor companiei, majoritatea apartamentelor din Vulturilor Residence (de la garsoniere, până la cele cu patru camere) vor fi cuprinse în intervalul de preț de 60.000 la 150.000 de euro.

Fondată în anul 2011, compania VBI are la ora actuală în portofoliu un număr de 13 proiecte rezidențiale dezvoltate în suburbiile Capitalei, cu peste 450 de apartamente vândute integral (încă din faza de construcție). Vulturilor residence reprezintă prima investiție a dezvoltatorului într-un ansamblu de locuințe localizat în zona centrală a Bucureștiului.

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner