Un paznic de la o bancă din SUA a furat o sumă importantă din seif. Cum a fost prins

Autor: Ziarul Top

Un paznic de la o bancă din SUA a furat o sumă importantă din seif. Cum a fost prins

De Petre Dobrescu,

Hoțul nu s-a putut abţine, deconspirându-se singur după ce s-a lăudat cu banii pe Facebook şi Instagram. În cele din urmă a fost arestat de FBI, a informat Mediafax, citând FoxNews.

Arlando Henderson, un rapper aspirant, în vârstă de 29 de ani, este acuzat că a furat 88.000 de dolari chiar din seiful băncii, pe care trebuia să o păzească.

Jaful s-a produs în vară la o unitate bancară Wells Fargo din Charlotte, Carolina de Nord. Iar pe lângă banii furaţi din seif, bărbatul a mai sustras bani de cel puţin 18 ori din depozitele realizate de clienţii băncii şi modifica documente oficiale pentru a-şi ascunde faptele. 

Patima pentru lucruri scumpe şi dorinţa de a se lăuda pe Facebook şi Instagram l-au dat de gol însă. Imediat după furt, tânărul de culoare şi-a cumpărat un Mercedes ultimul model şi haine scumpe. Se lăuda cu acestea şi cu teancuri de bani pe reţelele de socializare, intrând astfel în atentia FBI-ului.

Bărbatul a fost arestat şi va fi judecat pentru 34 de capete de acuzare printre care, fraudă instituţională, furt, deturnare de fonduri şi spălare de bani. 

Citeşte şi:

Cea mai importantă mare din istoria omenirii ar putea să moară. Marea Mediterană, amenințată de poluare și încălzire globală

Cât e șpaga pentru a lua permisul de conducere în Suceava. Discuție filmată cu camera ascunsă

Cele mai citite articole

Un violator român extrădat din Marea Britanie a încălcat ordinul și a oferit o explicație halucinantă: „N-am știut că Irlanda de Nord este în Regatul Unit”

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: „Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că…”

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri

HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE