Vârstnicii izolați din Leyburn, Marea Britanie, primesc ouă proaspete cu un curier special: un ponei pitic pe nume Little Alf

Autor: Ziarul Top

De Petre Dobrescu,

De când oamenilor, în special celor în vârstă și cu afecțiuni cronice, li s-a recomandat izolarea la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, adorabilul miniponei a devenit curier special pentru bătrânii din Leyburn care nu au rude să le ajute cu cumpărăturile ori acces la internet, pentru a comanda online.

Hannah și Little Alf

El face zilnic drumuri prin oraș cu stăpâna lui, pentru a le duce acestora ouă proaspete, gratis… și un pic de bucurie în vremuri nu tocmai fericite.

M-am gândit: ce aș putea face pentru vecinii mei izolați în case, cum i-aș putea ajuta? Puținele magazine pe care le avem au fost devalizate, așa că iau de la un producător local ouă proaspete și le duc celor care nu au cum să-și cumpere. Iar pe Alf l-am luat cu mine ca să le aducă un pic de bucurie, în vremurile astea tulburi.

Hannah Russell:

Hannah și Little Alf

Hannah nu încalcă recomandările autorităților legate de răspândirea Covid-19, nu ia contact cu persoanele izolate. Le lasă pachetele cu ouă la poartă. Însă bătrânii știu că ea și Alf urmează să vină, stau la ferestre și le fac cu mâna celor doi, fericiți, când îi văd.

Cele mai citite articole

Lumea îl adoră pe Alf, iar eu mă bucur să văd oamenii zâmbind.

Hannah Russell:

Hannah și Little Alf

Tânăra vrea să crească numărul de pachete livrate și să includă și alte produse esențiale, pe lângă ouă, cu puțin ajutor din partea producătorilor locali.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE