VIDEO | Un avion a aterizat de urgență în Rusia, în urma unui incident misterios. Oamenii au început să se sufoce la bord

Autor: Ziarul Top

VIDEO | Un avion a aterizat de urgență în Rusia, în urma unui incident misterios. Oamenii au început să se sufoce la bord

La aterizare, avionul a fost așteptat de cinci ambulanțe, iar medicii au intrat imediat în aeronavă, după ce aceasta a oprit pe pistă. Mai mulți oameni au fost transportați la spital.

Dintre cei 150 de pasageri aflați la bord, cei care s-au simțit rău au fost cei de la clasa economică, scrie Daily Mail.

O femeie a povestit că o altă pasageră a început să țipe după ajutor, după ce soțul ei a început să se simtă rău.

„Am fost trezită de o tânără care țipa după ajutor. Țipa „Ajutor! Ajutor!”, după ce soțul ei a început să se simtă rău. Se sufoca! Fața lui s-a făcut verde! Apoi s-a pornit o panică generală în avion”, a spus femeia.

Cele mai citite articole

În acest context, echipajul de bord a decis să mute în altă parte a aeronavei copiii pasagerilor, pentru a-i proteja de simptomele misterioase.

Avionul aparține companiei Ural Airline, iar reprezentanții companiei afirmă că simptomele nu au fost cauzate de mâncare servită la bord. Momentan, nu există nicio explicație oficială despre incident.


CITEȘTE ȘI: Gheorghe Turda părăsit de iubita mai tânără printr-o poezie! „Singurătatea ucide”, i-a transmis solista Voicu Nicoleta


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE