VIDEO | Un bărbat a înotat ca să ajungă pe o insulă închisă publicului și a fost luat pe sus de 12 polițiști

Autor: Ziarul Top

De Răzvan Luțac,

În Ucraina, izolarea are parte de momente speciale zilnic. A 21-a zi în care ucrainenii au parte de măsuri speciale din cauza coronavirusului a avut și un moment mai rar întâlnit.

Un bărbat a încercat să ajungă la facilitățile sportive din Hydropark, aflate pe insulele Venețiană și Dolbițki, formate pe fluviul Nipru. S-a lovit, însă, de bariera realizată de polițiști, care nu i-au permis accesul pe insule din cauza carantinei.

Așa că omul s-a gândit la o scurtătură. Și a înotat!

Doar că, la celălalt capăt al aventurii, era așteptat de nu mai puțin de 12 polițiști, care aveau alături și mai mulți reprezentanți ai presei.

Bărbatul a fost luat pe sus de aceștia și băgat în dubă. Chiar de pe plajă, după ce bărbatul a mers câțiva metri stânga-dreapta prin apă până să-și facă suficient curaj încât să iasă.

Azi, situația în Ucraina era următoarea:

  • 1.318 infectați
  • 28 vindecați
  • 38 de decese

Primul caz din Ucraina a fost al unei persoane din Cernăuți care a ajuns în țară din Italia, venind cu avionul până în România și trecând cu mașina granița pe la Vama Siret. 

VIDEO: NewsONE Ucraina 

Citeşte şi:

Poți fi deconectat de la rețelele de energie în timpul stării de urgență? Povestea unui mic antreprenor prins între legea neclară și furnizor

Cele mai citite articole

Acuze grave de la medicul ATI Elena Copaciu: de ce în România vârsta medie a deceselor COVID este atât de mică: 66 de ani? “Nu ne protejăm bolnavii”

Speranță, pe măsură ce epidemia încetinește în cele mai lovite țări din Europa: ”Vedem luminița de la capătul tunelului”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur

HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE