Vitrine care fac prăjiturile mai apetisante (vizual)!

Autor: Ziarul Top

Vitrine care fac prăjiturile mai apetisante (vizual)!

Există vitrine prăjituri speciale la TC Romania Crown Cool care oferă și mult mai multă vizibilitate unor produse delicioase care deja arată foarte atractiv. Acest lucru crește dorința clienților de a le savura până la paroxism, iar ca rezultat rapid crește imediat nivelul vânzărilor unității tale.

Pe lângă expunerea inspirată a produselor de cofetărie, aceste tipuri de vitrine sunt, de asemenea, perfecte pentru păstrarea produselor în cele mai bune condiții: de la momentul preparării și până când ele sunt achiziționate de către clienți pentru consumul imediat în incinta cofetăriei respective sau ulterior, acasă.

O vitrină pentru prăjituri este și un soi de expoziție ad-hoc pentru acele preparate dulci care urmează a fi comandate de către cei interesați pentru diverse evenimente (zile onomastice, botezuri, nunți, evenimente corporate).

Cel mai atractiv mod de expunere al produselor de cofetărie: vitrina de prăjituri

Arătă produsele într-un mod original și creativ pentru a atrage atenția clienților tăi! Iată ce trebuie să faci dacă vrei un profit mai mare al cofetăriei pe care o deții!

O vitrină pentru prăjituri este un echipament esențial nu doar pentru cofetării, dar și pentru patiserii, cafenele, restaurante sau chiar anumite magazine alimentare care oferă clienților lor spre comercializare prăjituri, torturi, fursecuri, tarte, bomboane de ciocolată vrac.

Gama de temperaturi caracteristică funcționării unui astfel de echipament rece, este scăzută, dar foarte diferită de a vitrinelor sau dulapurilor frigorifice obișnuite, deoarece preparatele de cofetărie trebuie păstrate la un nivel specific de temperatură și umiditate pentru a rămâne proaspete și gustoase.

Există mai multe avantaje pentru a cumpăra vitrine speciale pentru prăjituri. Dar, în esență, ele joacă un rol important în creșterea volumului vânzărilor și aducerea de mai mult profit afacerii HoReCa respective.

Pentru a menține textura și aroma deserturilor afișate în vitrine, este important să se cunoască exact de către personal dacă acestea trebuie păstrate la rece sau la temperatura ambiantă, într-un mediu uscat sau nu.

Nivelurile de temperatură și umiditate sunt două lucruri esențiale care, dacă nu sunt setate corect, pot avea un efect foarte negativ asupra produsului în cauză, uneori mergând până la compromiterea definitivă a acestuia.

Cele mai citite articole

Vitrinele pentru prăjituri au structura realizată din oțel inoxidabil, deoarece sunt făcute pentru uz comercial. Oțelul inoxidabil este un material foarte rezistent, ceea ce îl face excelent pentru utilizare intensivă vreme îndelungată. Este nu doar foarte durabil, dar și extrem de ușor de curățat. De asemenea, arată frumos în orice cofetărie, bar, patiserie, restaurant sau chiar raion specializat de supermarket.

Partea din față a acestor echipamente este confecționată din sticlă. Geamurile vitrinelor permit clienților să vizualizeze tot soiul de prăjituri și alte deserturi expuse spre conservare temporară și vânzare.

Geamul din sticlă nu numai că ține deserturile în siguranță din punctul de vedere al igienei, dar le prezintă și în cel mai bun mod posibil. Părțile laterale ale acestor aparate de afișare speciale – vitrinele pentru prăjituri, pot să fie din sticlă plată sau din sticlă curbată.

Au lumini led interne care îmbunătățesc frumusețea produselor afișate. Iluminatul este întotdeauna un mod excelent de a atrage atenția clienților. Consumatorii sunt întotdeauna atrași de zonele și produsele bine iluminate, precum fluturii de un spot luminos.

Luminile LED sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Consumă foarte puțină energie și sunt mai rezistente decat orice alt tip de lumini.

Aceste vitrine de inox și sticlă moderne, precum sunt acelea de la TC Romania Crown Cool nu numai că îmbunătățește frumusețea vizuală a prăjiturilor, dar, de asemenea, au și o mare eficiență din punct de vedere energetic.

Vitrine pentru prăjituri orizontale sau verticale, pentru afișări senzaționale

Dacă ai puțin spațiu disponibil în unitate sau în raionul de prăjituri, atunci poți alege o vitrină cu afișaj vertical. Este un echipament spectaculos, care arată bine în orice locație, oricât de mică ar fi aceasta.

Acele modele ce oferă oportunitatea rotirii cu 360 de grade oferă o calitate excelentă vizual pentru clienți. Au uși glisante, ușor de utilizat și, de asemenea, sunt eficiente și din punct de vedere energetic. Adesea au și roți pentru deplasarea lor ușoară în caz de necesitate dintr-o zonă în alta a incintei.

Pentru aceia care au loc suficient în spațiul comercial deținut și își doresc o expunere spectaculoasă a produselor, există și echipamente tip vitrină cu afișare orizontală de forme inedite. Acestea au o capacitate mult mai mare în comparație cu vitrinele verticale de prăjituri. Pot avea două sau mai mult de două rafturi. Au fronturi din sticlă care oferă un aspect vizual foarte atractiv pentru clienți.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE