Vrei o locuință spațioasă sau să îți aduci biroul acasă? Această proprietate deosebită va pune capăt căutărilor tale

Autor: Ziarul Top

vila voluntari

O proprietate deosebită, ideală dacă te afli în căutarea unei locuințe aparte pentru familia ta sau dacă îți dorești să găsești o casă care să dispună de spațiul necesar pentru a-ți amenaja biroul afacerii tale direct acasă, a fost scoasă recent la vânzare în nordul Bucureștiului.

Vila cu 8 camere dispune de o suprafață utilă extrem de generoasă, de 600 de mp, și se vinde complet mobilată pentru suma de 560.000 de euro.

Aceasta este poziționată în Voluntari, la mică distanță de școlile internaționale situate în zona Pipera, de mall-ul Băneasa, cafenele și magazine. Proprietatea oferă, în plus, acces rapid către Aeroportul Otopeni.

parter vila voluntari

„De cum veți intra în această reședință, veți realiza că nimic nu este trecut cu vederea, chiar și cel mai critic cumpărător va aprecia designul de lux și calitatea găsită în întreaga casă. Proprietarii, o familie frumoasă care locuiește preponderent în USA Las Vegas, au reușit să construiască o casă minunată și elegantă, în care și-au crescut copiii care acum sunt adulți și au ales să trăiescă și ei în USA”, explică în anunțul de vânzare reprezentanții RE/MAX Freedom Group, parte a rețelei de agenții imobiliare RE/MAX România, în portofoliul cărora se află această proprietate.

vila voluntari living

La parter se găsește o zonă deschisă cu scară interioară din marmură albă, un living central cu dining room și masă pentru 10 persoane, o bucătărie, o baie și un dormitor care ar putea fi transformat cu ușurință în birou.

Cele mai citite articole

De aici poți ieși către foișorul închis cu termopan, cu o suprafață de 60 de mp, extrem de luminos și util, care oferă o vedere frumoasă asupra grădinii spațioase, de aproape 350 de mp.

foisor vila voluntari

Galerie foto completă AICI

Tot de la parter ai acces direct și la garaj, viitorul proprietar urmând să beneficieze, în total, de 4 locuri de parcare.

La etaj se găsește un dormitor matrimonial, cu baie aferentă, un dressing și încă două dormitoare fiecare cu ieșire către un balcon închis.

Mansarda a fost gândită ca spațiu de tip open space și poate fi amenajată după preferințele viitorului proprietar.

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE