Vrei sa te angajezi in videochat? Iata unde o poti face!

Autor: Vornisa Diana

Videochat-ul este familiar pentru persoanele adulte. Elite Agency, datorita progresului tehnic si a disponibilitatii tehnologiei moderne, in fiecare an devine din ce in ce mai populara. Oricine poate incepe acum sa lucreze in aceasta afacere, daca respecta anumite reguli si legi.

Afacerea videochat, este un tip de afacere construita pe chat-ul video, folosind internetul intre un model si un client. Comunicarea se bazeaza pe o baza materiala. Acesta este principalul venit al modelului si al studioului care ofera servicii de videochat.

Istoria videochat-ului

Videochat ca si afacere,  a aparut la inceputul secolului XXI, atunci cand internetul a facut posibil acest lucru. Apoi, unele modele de gen adult, care au inceput sa stapaneasca noua oportunitate a internetului, au inceput sa arate spectacole private prin intermediul camerei web.

In acel moment, oportunitatea de a comunica cu un model „live” a devenit destul de interesanta pentru multi clienti. Si acesti clienti erau gata sa plateasca cu generozitate pentru facturarea pe minut a unei astfel de comunicari. 

Tariful a fost de aproximativ 4 dolari pe minut, din care maxim 20% a obtinut modelul. In ciuda acestei recompense, modelele au primit importante sume de bani, deoarece aproape ca nu exista nicio concurenta.

Videochat  modern

Cele mai citite articole

In prezent, exista si, in mod constant, o noua agentie, Elite Agency care ofera servicii similare. Chiar daca exista o concurenta constanta intre  agentiile videochat moderne, profitul modelelor din studio este foarte bun.

Insa, calitatea emisiunilor, numarul prezentat si profesionalismul modelelor, precum si formatul difuzarii fac ca Elite Agency sa fie una dintre cele mai bune agentii videochat. Echipamentele moderne si internet de mare viteza, permit studioului sa extinda serviciile pe care le ofera.

Videochat – Scopuri si drepturi

Scopul principal al acestei afaceri si activitatea studioului este de a organiza comunicare privata cu modele prin intermediul camerei video. In videochat, clientii pot flirta, discuta si petrece timp cu modelele studioului. 

In ciuda opiniei publice despre videochat, aceasta afacere nu are nimic de-a face cu servicii precum prostitutia sau serviciile de escorta. Punctul-cheie al acestei afaceri este securitatea si confidentialitatea complete a partilor, atat a clientilor, cat si a modelelor. 

Modelul are dreptul deplin de a limita cercul de persoane in videochat-ul sau pe diverse motive, inclusiv locatia geografica a clientului. Lipsa contactului personal intre client si model face ca aceasta comunicare sa fie absolut sigura din toate punctele de vedere.

In plus, agentia semneaza un contract cu fiecare model, unde forma de interactiune cu clientul, nedivulgarea datelor cu caracter personal, interzicerea distribuirii materialelor ilegale sunt negociate pe deplin. Prin urmare, atat personalul din agentie, cat si clientii pot avea incredere in intimitatea lor.  

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE