Cauti un salon mic pentru petrecerea de botez? Este ziua ta norocoasa!

Autor: Vornisa Diana

Crestinarea copilului este poate cel mai important moment din viata sa si a parintilor. Din ce in ce mai multi parinti care decid sa organizeze petrecerea de botez a micutului lor vad in alegerea restaurantului o adevarata provocare.

In general, la o petrecere de botez sunt invitate mai putine persoane decat la o petrecere de nunta. De aceea, foarte multi parinti cauta un restaurant mai mic, cu un numar limitat de locuri pentru ca invitatii sa se distreze intr-un cadru intim si special.

Un important salon botez Ploiesti isi deschide portile clientilor sai interesati de organizarea unui eveniment deosebit in familie. Salonul mic de evenimente SEVA ofera o locatie perfecta pentru un botez, cu un peisaj natural, spectaculos, astfel incat petrecerea sa fie una de poveste.

Locatia si meniul – cele mai importante elemente ale petrecerii de botez

Locatia in care este amplasat restaurantul SEVA Events este realmente deosebita. Chiar daca se afla la o oarecare distanta de Ploiesti si de Buzau, invitatii pot sa ajunga foarte repede cu masina aici si o pot parca in conditii de deplina siguranta.

Restaurantul dispune de suficiente locuri de parcare, atat pentru evenimente mari, cat si pentru evenimente mici. Asadar, petrecerea va avea loc in Mizil, astfel incat atat invitatii din zona Ploiestiului, cat si cei din zona Buzaului sa ajunga rapid.

Cele mai citite articole

Un alt aspect important in organizarea petrecerii este meniul de botez. Un meniu traditional cu sarmale si mamaliga, cu friptura delicioasa si un aperitiv bogat va fi cu siguranta in preferintele parintilor care cauta varianta perfecta pentru meniu.

De asemenea, acestia pot opta pentgru un candy bar sau pentru o fantana cu ciocolata, pot achizitiona un tort de la o cofetarie din apropiere si ospatarii il vor taia si servi invitatilor. Sala va fi organizata si aranjata conform preferintelor parintilor, cu aranjamente florale, baloane si alte tipuri de accesorii specifice petrecerii.

Ajutoare de nadejde in organizarea petrecerii de botez

Specialistii Seva Events nu numai ca ii vor ajuta pe cei care organizeaza petrecerea de botez cu locatia si meniurile, ci le vor asigura tot sprijinul de care au nevoie in acest sens.

Mesele si scaunele vor fi aranjate conform dorintelor clientilor, momentele artistice si aparitia ursitoarelor vor fi aranjate la momentul potrivit, iar spatiul va fi pregatit asa cum se cuvine pentru elemente de spectacol, dar si pentru formatie sau pentru DJ, in functie de preferinte.

In plus, inca de la vizionarea restaurantului, specialistii vor raspunde clientilor la toate intrebarile legate de organizare, managerul de evenimente fiind si un fel de indrumator care va avea grija sa arate la orice pas organizatorilor ce se va intampla, astfel incat sa nu existe surprize neplacute. Nu in ultimul rand, sedinta de degustare se va organiza inainte de eveniment, in mod detaliat, astfel incat la final clientii sa aleaga preferatele ideale.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE