Ce ar trebui sa faci atunci cand masina ta se strica?

Autor: Vornisa Diana

Specialistii de la Secco Center ofera o serie de informatii utile pentru momentul in care masina se strica. Multi posesori de autoturisme au tendinta de a le repara singuri. Din acest motiv, apar probleme mult mai mari ulterior, si mult mai costisitoare.

De aceea se recomanda evitarea interventiilor in elementele masinii in momentul in care persoana nu are pregatirea necesara pentru a face acest lucru. Pe internet pot fi gasite acum toate tipurile de piese, inclusiv caroserii Honda Civic, deci nu exista niciun motiv pentru care sa nu fie reparata masina la timp.

Sfaturi de la Secco Center

Secco Center recomanda cumpararea pieselor originale si punerea lor in service-uri specializate. In momentul in care se intervine asupra unei masini de catre o persoana neavizata este foarte posibil sa apara daune suplimentare.

De asemenea, pot aparea accidente nedorite in momentul in care masina nu este asamblata corespunzator la loc. Este foarte usor sa fie uitate suruburi, saibe si capace, caz in care uleiurile masinii pot curge sau pot aparea alte probleme nedorite.

In magazinul online Secco Center pot fi cumparate piese originale la cele mai avantajoase preturi, tocmai pentru ca fiecare utilizator de autoturism sa gaseasca componentele potrivite modelului pe care il detine.

Sistemele care implica siguranta cum ar fi cel de franare, airbagurile, elementele de prindere a rotilor si rotile in sine trebuie sa primeasca o atentie deosebita.

Cele mai citite articole

La fel se intampla si cu schimburile de ulei si alte consumabile. Pentru ca masina sa fie in stare perfecta mult timp, este recomandat sa se faca reviziile la timp si sa se repare tot ceea ce semnaleaza personalul din service.

Caroserii Honda Civic – cum se poate strica o caroserie

Nu este deloc greu sa fie stricata o caroserie. Este foarte posibil ca aceasta sa se deterioreze de la vreme, in momentul in care straturile de protectie sau vopseaua este afectata si apa patrunde pana la tabla unde genereaza aparitia ruginei.

Se pot gasi caroserii Honda Civic sau pentru alte modele de masini. De asemenea, se poate recurge si la reconditionare insa un fier care a apucat sa rugineasca va rugini in continuare mai devreme sau mai tarziu.

Aripile sunt unele dintre cele mai afectate componente ale caroseriei. La fel se intampla si cu pragurile. Acest lucru are loc din cauza faptului ca masina, in momentul in care circula pe drum, poate fi lovita de mici pietricele aruncate de rotile masinii, caz in care, vopseaua poate avea mici fisuri prin care apa sa intre.

De asemenea, rugina poate aparea pe elementele deformate in urma accidentelor rutiere. O piesa care s-a strambat si a fost reindreptata are potentialul de a rugini mult mai repede decat una intacta din fabrica.

Recomandarea specialistilor este sa se apeleze la un tinichigiu foarte bun atunci cand trebuie sa fie reparate elementele de caroserie. Utilizarea chitului in exces nu este o solutie si acest lucru se va vedea atunci cand rugina apare din nou la suprafata elementului.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE