Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand urmeaza sa achizitionezi un dispozitiv spion?

Autor: Ziarul Top

Exista diversi factori care pot face diferenta intre un dispozitiv care va face o treaba excelenta si unul care nu va avea performanta dorita de client. De aceea, inainte de achizitiona orice fel de produs, clientul trebuie sa se gandeasca bine in ce scop urmeaza sa il foloseasca si in care incapere sau zona din locuinta va fi montat. 

Chiar si in cazul unor microfoane spion exista tot felul de modele diferite. Unele exceleaza la capitolul configurare, in timp ce altele vin cu tot felul de accesorii la pachet. Pentru a alege cel mai bun dispozitiv spion, clientii trebuie sa aiba in vedere trei lucruri: 

Calitatea audio

Degeaba isi cumpara o persoana un dispozitiv de acest tip daca nu are calitatea audio la care se astepta. Pentru ca un microfon spion sa-si faca treaba asa cum trebuie, cel mai important detaliu ar trebui sa fie calitatea sunetului. Chiar daca obiectul este amplasat corect, nu va conta in momentul in care din inregistrare nu se intelege nimic. 

Limita de distanta 

Cele mai citite articole

Cand vine vorba de limita de distanta, toata lumea isi doreste un dispozitiv pe care sa-l poata controla indiferent de cat de departe de afla de el. In acest fel, vor putea supraveghea zona in care au instalat microfonul sau camera respectiva chiar si cand trebuie sa se afle intr-un alt loc. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul telefonului mobil.

Discretie 

Una din principalele calitati ale dispozitivelor de spion este discretia, dar unele obiecte vor iesi mai mult in evidenta decat altele din cauza dimensiunilor. Desigur, acest lucru nu inseamna ca ceilalti oameni isi vor da imediat seama ca au de-a face cu un dispozitiv de spionaj. Pentru ca obiectul sa nu fie descoperit, clientii trebuie sa aleaga un obiect care sa se potriveasca la fix cu decorul din camera in care urmeaza sa fie plasat. 

In concluzie, cei trei factori pe care orice persoana trebuie sa-i ia in calcul inainte de a cumpara un aparat de spionaj sunt calitatea audio, limita de distanta si discretia. Un dispozitiv spion cu adeavarat performant trebuie sa exceleze la toate cele trei. 

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE