Cum a reușit o mamă singură să deschidă pe o rețea de socializare o afacere de milioane de euro

Autor: Ziarul Top

Beth Bartram, 34 de ani, a fost disperată după ce fostul iubit a părăsit-o și a lăsat-o cu afacerea pe care și-au deschis-o împreună. 

Femeia care și-a investit toate economiile pentru un business de modă lansat pe Facebook și-a spus că trebuie să vândă 10 rochii pe săptămână de câte 100 de lire sterline fiecare pentru a avea un trai decent.

Ea a început în anul 2011 să spere că viața celor trei copii, Effie, 10 ani, Seth, 7 ani, și Albie, 6 ani, va fi mai bună, potrivit mirror.co.uk.

A început să lucreze din podul casei, iar acum a ajuns să aibă 10 angajați și să-și transforme afacerea într-una de 4 milioane de lire sterline pe an.

Beth s-a mutat alături de copii în Macclesfield, Cheshire. Despre călătoria ei, femeia spune: „Am crescut atât de mult(…). Am iubit mereu moda, dar nu am făcut facultate și am crezut că șansa de a reuși s-a dus pentru mine de mult. Dar, odată ce am început, am știut că dacă voi munci suficient de mult, voi ajunge acolo”.


Maria, jos pălăria! Smiley, Delia și Inna poartă pălăriile ei, dar nu vrea să se oprească aici. Vizează să ajungă la capete încoronate! / FOTO


Cele mai citite articole

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE