De ce evenimentele corporatiste sunt mai distractive cu ajutorul unui cort de evenimente?

Autor: Vornisa Diana

Multi dintre noi am participat la prea multe evenimente corporatiste plictisitoare. Este vorba despre genul acela de evenimente la care invitatii se plimba de colo acolo pentru saluta pe toata lumea, inainte de a-si verifica ceasul si a gasi o scuza buna pentru a pleca de la eveniment. Este pacat ca multe evenimente corporatiste sunt atat de plictisitoare, tinand cont ca oamenii care le planifica pierd mult timp si depun efort pentru a oferi invitatilor o ocazie speciala. Un astfel de eveniment are rolul de a aduce laolalta persoane care au ocazia de a se cunoaste si in alta ipostaza decat cea de colegi de birou.

Desi exista o multime de variabile care pot face ca un eveniment sa fie reusit sau nu, locatia este una dintre cele mai importante. Pentru a face un eveniment corporatist sa para mai putin „corporatist”, trebuie sa gasiti o locatie speciala. In acest sens, un cort poate fi solutia perfecta. Iata trei argumente in acest sens:

Iesiti din atmosfera de „birou”

Cele mai citite articole

Daca planificati o petrecere sau o intalnire speciala pentru angajatii dvs., ar trebui sa le oferiti un motiv de a se bucura. Aceasta inseamna ca trebuie sa ii faceti sa se simta ca se rup de atmosfera biroului. In timp ce o sala de conferinte ar putea fi o optiune care va usura organizarea si configurarea spatiului, o astfel de locatie nu ii va face pe angajati sa se simta ca au parasit locul de munca. O inchiriere corturi ar putea fi o solutie mult mai buna pentru ca angajatii sa se elibereze de atmosfera biroului.

Un eveniment cu stil

Probabil ca ar trebui sa ii multumim lui Great Gatsby pentru petrecerile in aer liber sub corturi albe care par atat de sic. Indiferent de originea sa, aceasta tendinta ar trebui sa dainuiasca. Un eveniment la care doamnele in rochii de seara si si barbatii la costum se bucura sub cerul liber are ceva special. Fara indoiala, un cort alb, cu muzica si energie arata ca o petrecere la care toata lumea ar vrea sa participe.

Mai mult spatiu

Spre deosebire de o sala de conferinte, un cort de evenimente ofera un spatiu flexibil pentru ca oaspetii sa se grupeze in grupuri mici. Invitatii pot chiar sa iasa in afara cortului si, daca acesta este amplasat intr-o zona cu verdeata, pot trai o seara speciala. Acest lucru permite libertate maxima pentru oaspeti. Pot petrece o seara pe ringul de dans sau pot purta conversatii linistite intr-un spatiu retras etc.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE