Mobila personalizată contribuie decisiv la succesul unei farmacii

Autor: Vornisa Diana

Un mobilier pentru farmacii realizat pe comandă este necesar oricărei unități nou deschise, deoarece generează o energie pozitivă, de sănătate, benefică atât clienților care îi vor trece pragul, cât și personalului de specialitate care lucrează acolo.

 

Mobilierul pentru farmacii include mai multe categorii de produse, printre care cele mai importante sunt următoarele:

– mobilă de birou pentru personalul administrativ;
– mobilă pentru depozitarea și întreținerea în condiții corespunzătoare a produselor farmaceutice;
– zona unde se află casa/casele de marcat și se distribuie clienților medicamentele;
– o zonă specială unde clienții pot ca să își pună bagajele și pot să se odihnească pe un scaun, la o masă, pot să ia medicament cu un pahar de apă.

O firmă care proiectează, confecționează și livrează mobilă pentru farmacii este în măsură ca să ofere clienților persoane juridice posibilitatea unei largi alegeri între diverse produse, de la cele cu un preț mai scăzut, din clasa buget la cele din clasa premium, exclusivistă.

Consultanții firme producătoare pot oferi cea mai bună variantă pentru orice tip de farmacie.

În considerarea spațiului unității farmaceutice și modului în care acesta poate să fie compartimentată se determină și posibilitățile de amplasare cât mai bună a echipamentelor comerciale.

Trebuie ca mobilierul pentru farmacii să poată asigura accesul cât mai confortabil la vitrine.

Cele mai citite articole

Cum poate ajuta mobila pe comandă pentru farmacie la atragerea unui număr cât mai mare de clienți?

Mobila pentru farmacii trebuie ca să permită organizarea produselor farmaceutice din punctul de vedere al expunerii cât mai atractiv cu putință, la fel și a produselor cosmetice și altor tipuri de articole care se vând în unitatea în cauză.

Mobilierul pentru farmacii trebuie să fie concomitent confortabil și funcțional, atât pentru cumpărători, cât și pentru farmaciști și asistenții de farmacie.

Din acest motiv este mai bine ca piesele de mobilier pentru o unitate de acest tip să se facă pe comandă la dimensiunile adecvate, iar acest lucru nu se poate realiza decât de meșteri talentați, cu o vastă experiență în proiectarea și dezvoltarea de mobilier comercial pentru unități diferite, inclusiv pentru cele de ordin medical și farmaceutic.

Mobilierul de farmacii trebuie să satisfacă cel mai înalt grad cerințele de vânzare moderne, să personalizeze spațiul unde va fi așezat printr-un design armonios funcțional, prin îndeplinirea unor criterii de accesibilitate și calitate mai presus de orice critică.

Mobilierul pentru farmacii și celelalte echipamente comerciale pentru farmacii se face din materiale de calitate, aceasta însemnând lemn, sticlă, inox, precum și alte materiale novatoare. Accesorii sunt și ele foarte importante într-o farmacie.

Mobilierul original realizat pentru proiecte individualizate are o mare importanță în succesul unei farmacii no deschise sau renovate radical: dulapuri, mobilier pentru zona casieriei, gondole, rafturi tip insulă,vitrine deschise și închise, lumini inteligent poziționate etc.

Atunci când cumpărați echipamente comerciale, este important ca să aveți grijă de plasarea corectă a acestora, iar specialiștii fabricii vă pot ajuta în acest sens.

Designerii unei companii de mobilier pe comandă vor lua în considerare la întocmirea corectă a proiectului toate aspectele enumerate mai sus.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE