Dialog despre sex între două polițiste. Ce detalii intime au ieșit la iveală

Autor: Ziarul Top

Dialog despre sex între două polițiste. Ce detalii intime au ieșit la iveală

„Urma să avem parte de o noapte nebună de sex și m-am dus să-mi cumpăr desuuri super sexy, roșii”, îi spune una dintre polițiste colegei ei.

Conversația continuă până ce una dintre ele își dă seama că lângă ele se afla o altă persoană, care le înregistra.

„Pot să vorbesc în liniște cu colega mea, domnule?”, îi se adresează agenta care dădea detalii intime bărbatului care le înregistrase convorbirea.

Acesta îi răspunde imediat: „Se poate, dar nu înțeleg de ce vorbiți pe această temă (n.r. sexuală) în timpul unei operațiuni?”.

Cele mai citite articole

După ce înregistrarea a ajuns pe internet, părerile internauților au fost împărțite. Unii au fost de părere că nu e nicio problemă că polițistele au vorbit despre sex în timpul serviciului atâta timp cât își fac treaba bine. Însă alții au fost de părere că o astfel de discuții nu-și au locul în timp ce polițistele se aflau în timpul serviciului.

Au existat și păreri conform cărora polițistele ar fi știut că sunt înregistrare și de aceea ar fi adus în discuție detalii din viața intimă.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE