Interesat de cum funcționează un studio de videochat? Vezi site-ul Studioului Prime

Autor: Ziarul Top

Despre videochat s-au tot spus și scris multe, este domeniul din care veniturile posibil de câștigat sunt destul de mari. Cel puțin când vine vorba de studioul Prime vorbim de șansa unor câștiguri mari. Iată despre ce este vorba!

Videochatul continuă să existe, în ciuda controverselor 

Chiar dacă nu este un job promovat, există de multă vreme și continuă să fie acel domeniu care sfidează efectiv orice context economic actual. Asta pentru că activitatea în sine se desfășoară online și se adresează publicului străin. Există potențial tocmai pentru că puterea financiară a membrilor este cu mult mai mare față de piața din România spre exemplu. 

De-a lungul anilor activitatea acestor studiouri s-a tot adaptat, având în vedere că au existat voci care blamau expunerea. Ei bine și din acest punct de vedere se pare că s-a găsit o soluție. Fetele care activează în acest domeniu sunt numite modele. Acestea au parte de promovare, însă exclusiv pe platformele special dedicate. Din țară nu pot fi accesate acele conturi, astfel încât activitatea modelelor să rămână exclusiv targetată pe nișa celor din străinătate. 

În plus, activitatea este legală, cu acte în regulă și sunt respectate toate condițiile și drepturile ce decurg din contract. Vezi site-ul Studioului Prime pentru mai multe detalii. 

Concret, cât câștigă un model în videochat 

Cele mai citite articole

Sumele diferă și pot  fi și variabile, aici o diferență o va face contractul în sine semnat cu un studio de profil. În funcție de condițiile impuse de acesta vine și câștigul. Spre exemplu, vorbim adesea de câștig raportat la procentul încasărilor. 

Pentru cele la început de drum s-ar putea să fie o reală provocare să ajungă la acel target pe care și-l doresc. Aici o influență o are și fidelizarea publicului. Cert este că se poate. Dacă ne referim la termenii și condițiile celor de la Prime Studios atunci merită menționat că orice model are parte de training specializat. În primele sale luni de activitate este ghidat să descopere secrete ale acestei industrii, să își facă treaba cât mai bine și implicit să ajungă la încasări cât mai mari. 

Există însă și o estimare a câștigurilor. Pentru că se pune accent pe transparență, cei de la Prime Studios menționează în pagina lor oficială și anumite sume. Se pare că un model fără experiență în decurs de 3 luni poate câștiga până la 10.000 de lei, unul de nivel mediu poate avea încasări de 15.000 și modelul cu experiență în același decurs de timp ar putea câștigă și 25.000 de lei. 

Cu sau fără experiență 

Desigur că banii fac diferența. Însă, pentru a se angaja, doritoarele nu au nevoie de experiență anterioară. Trainingul și condițiile impuse de studio vor contribui la dezvoltarea profesională a fiecărui model. 

Despre acest domeniu este posibil să mai auzim și mult timp de acum înainte, fiind unul prosper. Ne-a dovedit asta și timpul care s-a scurs de când există acest domeniu de activitate. 

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE