Magazinul care livreaza la domiciliu folie microporoasa tip agril 19grmp pachete

Autor: Ziarul Top

In prezent, fermierii nu trebuie sa detina camionete sau permise de conducere ca in trecut. Aparitia magazinului online Regalfermierul pe piata din Romania a insemnat simplificarea efortului fermierului si in ceea ce priveste aprovizionarea cu materiale si produse pentru serele sale, dar si a muncii sale pentru intretinerea si protejarea culturilor.

In trecut, fermierul isi lua masina si alerga la protectia plantelor sa cumpere erbicide, pesticide sau ingrasaminte chimice. Asta inseamna timp pierdut, carburanti consumati, iar la intoarcere munca mai multa pentru recuperarea timpului acela pierdut pentru aprovizionare.

Acum, folie microporoasa tip agril 19grmp pachete poate fi comandata de pe site-ul magazinului online Regalfermierul, de acasa in cel mult 7 minute si produsele cumparate sunt livrate la adresa indicata.

Totul este asa de usor! Folia microporoasa tip agril protejeaza culturile de inghet , ajuta la calirea plantelor si permite culturii accesul la lumina soarelui si la caldura acestuia.

Un fermier a semanat in camp deschis plante care ajung repede la maturitate si peste 4-5 zile se anunta temperaturi care faciliteaza inghetul. Ce poate face el sa isi salveze cultura? Nu poate sa culeaga mararul mic ca firul de ac si salata care nu poate fi aleasa, spalata si taiata. Tot ce are de facut este sa intre pe site-ul magazinului Regalfermierul si sa comande folie microporoasa tip agril 19grmp pachete sub care plantele nu ingheata, ci continua sa se dezvolte, pana pot fi culese si vandute la piata.

Un agricultor care are doua- trei sere cu zeci sau sute de randuri de rosii, de ardei si de vinete nu are timp sa alerge la protectia plantelor sau la magazinele de profil, in plus, uneori trebuie sa actioneze in contratimp sa isi salveze munca.

Este dificil de estimat numarul zilelor in care fermierul si cei care lucreaza pentru el ar trebui sa stea aplecati sa pliveasca rasadurile ca plantele sa se dezvolte si sa rodeasca.

Dar cu o folie de mulcire care nu costa mult, aceasta activitate nu va mai avea loc, dupa cum nu va mai fi nevoie ca plantele sa fie stropite. Se fac economii mari si agricultorii sunt scutiti de eforturi. Are nevoie cineva de un tractor mic pe doua roti sa isi pregateasca atent terenul pentru a fi semanat? Nu trebuie sa inchirieze o camioneta in caroseria careia sa suie utilajul, fiind ajutat de amici si de persoanele care vand la magazinul din oras.

Este de ajuns ca produsul sa fie comandat telefonic si el este livrat la adresa indicata. Marfurile sunt de cea mai buna calitate, originale si sunt insotite de un termen generos de garantie. Nu exista folie de protectie culturi care sa fie garantata pentru mai putin de 12 luni. Termenul acestor produse indispensabile plantelor variaza de la 12 luni la 36 de luni.

In 3 ani de garantie, folia poate fi utilizata la mai multe serii de culturi.

Exista produse care asigura protectie plantelor la urmatorii factori de mediu:

1. impotriva inghetului si a  temperaturilor scazute, cum este cazul produsului prezentat la inceput;

2. impotrica buruienilor si a insectelor;

Cele mai citite articole

3. impotriva caldurii excesive.

Informatiile legate de produse sunt complete si disponibile pe fisele tehnice care insotesc marfa. Potentialii cumparatori primesc informatii in plus de la specialisti, tot ce au de facut este sa discute cu reprezentantul magazinului pe site, sa dea un telefon sau sa scrie un e-mail.

Pachetele cu folie microporoasa tip agril sunt disponibile in diferite dimensiuni, iar acest produs poate fi asezat direct pe plante.

O ferma completa inseamna: sere, livezi, pasuni, fiindca in ele se gasesc de toate. Agricultorul adevarat isi doreste sa puna toate lucrurile la punct, iar acest lucru este posibil cu utilajele disponibile pe site-ul magazinului.

Cu minitractorul pe doua roti se poate pregati pentru semanat o suprafata mare de teren. Nu este nevoie de alti lucratori, pentru ca utilajul inlocuieste in mod obisnuit munca a 5-6 oameni.

In magazin exista mai multe modele de tractoare pe doua roti si anexe tractor, cu preturile cuprinse intre 5435 de lei si 6175 de lei.

Tot din acest magazin aflat la dispozitia fermierilor se poate cumpara si plug rotativ care se poate atasa tractorului ca fermierul sa isi are singur pamantul si mai multe miniremorci dotate cu bena pentru transportul diferitelor greutati.

Un tractor mic pe doua roti poate avea numeroase roluri unele dintre ele cu adevarat salvatoare. In afara faptului ca posesorul tractorului poate ara terenul, daca ii ataseaza o freza se poate  dezapezi curtea sau caile de acces pana la sere cu ajutorul lui.

Cu matura frontala se poate curati pavajul din curte, iar cu freza rotativa se marunteste pamantul ca semintele sa germineze mai repede. Reprezinta o greseala ca semintele sa fie aruncate neglijent peste bulgarii uscati de pamant.

Un gospodar are in depozitul personal si utilaje taiere si intretinere spatiu verde. Gardul viu este interesant, dar impune o intretinere deosebita, fiindca uneori trebuie sa fie taiate anumite crengi situate la inaltime. O foarfeca crengi costa 150 de lei sau 385 de lei, in functie de inaltimea la care permite sa se actioneze.  Masinile de intretinere gazon ajuta gospodarii sa aiba curtea curata si iarba taiat scurt si perfect.

Ce produse minunate sunt expuse pe site-ul magazinului si ce preturi rezonabile au!

In 4-5 minute se alege produsul se pune in cosul online si se finalizeaza comanda, indicand adresa de livrare.

Regalfermierul este magazinul celor care iubesc pamantul, il muncesc cu drag si au curtea perfecta, iar gardul viu tuns atent.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE