Nepoata lui Boris Elțîn se mărită la 18 ani. A fost cerută în căsătorie de un fotbalist

Autor: Ziarul Top

De Daria Maria Diaconu,

Nepoata lui Boris Elțîn, Maria Yumasheva, care în prezent are doar 17 ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, fedor Smolov, în vârstă de 29 de ani. Anunțul despre căsătoria celor doi a stârnit numeroase controverse din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, scrie as.com.

Maria Yumasheva și Fedor Smolov se vor putea căsători abia după ce nepoata ex-liderului de la Kremlin va împlini 18 ani, în luna aprilie. Nunta celor doi ar putea avea loc în Caraibe, după cum afirmă presa din Rusia.

Fedor Smolov și Maria Yumasheva au petrecut sărbătorile de iarnă în insula Saint Barthelemy. Acolo au decis cei doi să facă un pas important în ceea ce privește relația lor.

Fedor Smolov a fost căsătorit cu modelul și prezentatoarea de televiziune Victoria Lopyreva, în vârstă de 36 de ani, care a fost desemnată Miss Rusia în anul 2003. cei doi s-au separat în anul 2015.

FOTO: Hepta; Instagram

Citeşte şi:

Bucureștiul liber de acum 30 de ani, fotografiat de un japonez aventurier: “Am văzut mulți oameni frumoși și liberi în acele zile”

La Dărmănești, Bacău, jocul ursului datează de secole. Tradiția nu exclude boxele, inspirația de pe YouTube și mersul cu metroul în Capitală: “Urșii mei nu trebuie tunși, numai cheptănați și unși!”

Rapoartele explozive ale CIA din timpul Revoluției din România, desecretizate după 30 de ani. Planul eșuat al lui Ion Iliescu

Cele mai citite articole

Ironizată de Ion Țiriac, Mihaela Buzărnescu taxează aroganța miliardarului: „Vă rog frumos să țineți minte ...” :D

GSP.RO

Ironizată de Ion Țiriac, Mihaela Buzărnescu taxează aroganța miliardarului: „Vă rog frumos să țineți minte …” 😀

Horoscop 16 ianuarie 2020. Berbecii trec prin momente delicate

HOROSCOP

Horoscop 16 ianuarie 2020. Berbecii trec prin momente delicate

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE