O tânără din Australia a rămas fără telefonul cu ultimele imagini cu bebelușul ei care a murit. Recompensa oferită de un afacerist misterios

Autor: Ziarul Top

O tânără din Australia a rămas fără telefonul cu ultimele imagini cu bebelușul ei care a murit. Recompensa oferită de un afacerist misterios

Luna trecută, lui Dee Windross, o tânără din orașul Melbourne, i-a fost furat telefonul din toaleta unui centrului comercial Chadstone. Smartphone-ul, un Samsung, conține singurele imagini pe care ea și soțul ei le-au realizat cu Amiyah, fetița lor care a murit recent, din cauza unor probleme cerebrale.

O tânără din Australia a rămas fără telefonul cu ultimele imagini cu bebelușul ei care a murit

Cuplul a lansat un apel emoționant pe rețelele de socializare pentru ca oamenii să-i ajute să găsească telefonul pierdut.

„Este un Samsung Galaxy S8 care are o husă mov. Starea de sănătate a fiicei noastre de 11 luni se deteriorează la Terapie Intensivă, sunt ultimele zile din viață, iar telefonul conține toate amintirile noastre cu ea. Ați găsit telefonul fie pentru a-l folosi, fie pentru a-l vinde ca să obțineți bani, însă vă rugăm să înțelegeți că acest obiect are o valoare mult mai mare decât a banilor”, a scris Jay, soțul femeii.

Mai mult, cuplul a precizat că este dispus să ofere o recompensă în bani pentru înapoierea dispozitivului.

„Fără întrebări și fără pic de ranchiună. Vă rugăm, în calitate de părinți îndoliați, să nu ștergeți conținutul telefonului. Acest telefon conține amintirile din viața scurtă pe care a avut-o fiica noastră. Dacă vreți telefonul, vom fi bucuroși să ne întâlnim, vom copia toate fotografiile din telefon și puteți păstra dispozitivul. Ceea ce conține telefonul valorează mai mult decât orice lucru din viața noastră”, a precizat bărbatul.

Soții și-au pus speranța că hoțul va vedea mesajul care a fost distribuit de sute de persoane pe Facebook.

Medicii nu au reușit să stabilească motivul pentru care s-a îmbolnăvit fetița care a fost internată în spital încă de la naștere. Amiyah a murit, însă, cu doar o lună înainte de a împlini un an.

Cele mai citite articole

Impresionat de povestea emoționantă, un afacerist misterios a anunțat că oferă o recompensă în valoare de 25.000 de dolari celui care returnează telefonul mobil. Bărbatul a făcut această donație, împreună cu soția sa, însă niciunul dintre aceștia nu și-au dezvăluit identitatea, relatează publicația Herald Sun, citată de Daily Mail.

„Fiul nostru a fost îngrijit în urmă cu câțiva ani la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie Monash, fiind în comă indusă, iar totul a fost bine. Suntem recunoscători că fiul nostru s-a recuperat în totalitate. An vrut să facem o ofertă semnificativă pentru ca fotografiile să fie înapoiate în siguranță. Cel mai important lucru este amintirea lui Amiyah, iar imaginile cu ea sunt de neînlocuit”, a scris afaceristul, conform sursei citate.

O femeie a fost acuzată că i-a șantajat pe soți să-i dea 1.000 de dolari, în timp ce fetița era pe moarte. Siti Nurhidayah Kamal, o tânără de 24 de ani, a pretins că va vinde telefonul în cazul în care nu îi vor fi transferați banii. Ea a fost pusă sub acuzare și urmează să fie judecată pe 8 iulie.

sursă foto: Facebook


Citește și:

DOSARUL REVOLUȚIEI | Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea: „Tu nu m-ai lăsat să-l termin! Acum o să ne termine el pe noi”


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE