Prințul Andrew neagă ca ar fi violat o minoră: „Eram acasă după ce venisem de la o pizzerie”

Autor: Ziarul Top

De Andreea Radu,

Ducele de York susține că nu își aduce aminte să fi avut o întâlnire cu Virginia Roberts, femeia care spune că a fost forţată când avea 17 ani să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew la Londra, scrie The Guardian.

În ultimele lui, Prinţul Andrew s-a confruntat cu numeroase întrebări legate de relaţia lui cu Jeffrey Epstein, miliardarul american care s-a sinucis în timp ce aștepta să fie judecat pentru mai multe infracțiuni sexuale, între care trafic de persoane și pedofilie.

Prințul Andrew și Virginia Roberts Giuffre, în 2011, pe când tânăra era minoră (Hepta)

În 2010, la doar doi ani după prima condamnare a lui Epstein, pentru recrutarea unei minore pentru prostituție, prințul Andrew a fost văzut în compania omului de afaceri, ba chiar mergând la vila miliardarului de mai multe ori.

Fiul Reginei Marii Britanii a vorbit în interviul acordat pentru BBC despre relația lui cu Epstein. „Asta este partea pentru care-mi fac reproşuri în fiecare zi, pentru că nu a fost ceva demn de un membru al familiei regale şi noi încercăm să menținem cele mai înalte standarde şi practici şi am greşit, e simplu”, a spus ducele de York.

Miliardarul Jeffrey Epstein avea prieteni la cel mai înalt nivel (foto Hepta)

Prințul Andrew a respins categoric acuzațiile făcute de Virginia Roberts. Ducele spune că în noaptea în care femeia spune că s-a întâmplat violul, pe 10 martie 2001, el era cu fiica lui Beatrice la Pizza Express, la o petrecere.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

„Îmi aduc aminte pentru că a fost ceva bizar, distinctiv”, a completat prințul. Imediat după ce a fost la pizza, ducele susține că a mers acasă.

Acuzațiile tinerei Virginia Roberts Giuffre cu privire la prințul Andrew au fost făcute publice în 2015. Palatul Buckingham a reacționat spunând că ”orice sugestie a unui comportament neadecvat (al prințului Andrew- n.red.) cu minori este categoric neadevărat”.

Acuzațiile că Ducele de York ar fi avut vreun contact sexual cu Virginia Roberts Giuffre sunt ”false și fără niciun fundament”, a completat casa regală.

Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis în închisoare, în timp ce aștepta să fie judecat. Epstein avea relații la cel mai înalt nivel, fiind asociat atât cu actualul președinte Donald Trump, cât și cu fostul lider SUA Bill Clinton. De asemenea, el avea relații cu Chris Tucker, Kevin Spacey, Larry Summers şi Mort Zuckerman.

Cele mai citite articole

Puteți urmări mai jos interviul dat de Prințul Andrew pentru BBC.

Citeşte şi:

Revolta femeilor europene care reinventează tehnologia: “Abia aştept să nu mai fie nevoie de o categorie specială de premii pentru femeile antreprenoare!”

Copilul femeii abuzate de partener și umilite de o judecătoare, luat de tată cu forța, de pe stradă. Cum îl scuză un polițist pe tatăl agresiv

Ministerul Sănătății: 300.000 de persoane sunt afectate de demență și doar 3.000 de cazuri pe an sunt diagnosticate. Boala pe care o confundăm cu bătrânețea

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri

HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE