Se apropie ziua de naștere a iubitului? Iată cum să îl surprinzi!

Autor: Ziarul Top
Se apropie ziua de naștere a iubitului

Se apropie ziua de naștere a iubitului? Iată cum să îl surprinzi!

Se apropie ziua de naștere a iubitului

Este prima zi de naștere a iubitului pe care o sărbătoriți împreună? Atunci trebuie să îi transformi ziua într-una cu totul specială, pe care o va ține minte o viață întreagă!

Sperăm că ai avut timp să îl cunoști mai bine, să îi afli pasiunile și dorințele cele mai arzătoare. Dacă nu, îți oferim noi câteva idei pe care le poți pune în aplicare!

Iubitul tău e un iubitor de adrenalină și senzații tari?

Majoritatea bărbaților iubesc experiențele care le aduc multă adrenalină, iar dacă iubitul tău se încadrează în această categorie, ai noroc, pentru că avem multe idei originale de cadouri! Ce spui de o vizită la un poligon de tragere?

Sau poate îi organizezi un moment de distracție cu cei mai buni prieteni la karting. Mai poți adăuga pe listă un salt un parașuta, un circuit off road sau un test drive cu o Tesla. Toate aceste experiențe vor declanșa mult entuziasm într-o persoană care aleargă după adrenalină și își testează periodic limitele.

Un astfel de cadou vorbește de la sine și descrie grija și iubirea pe care i-o porți. Sigur că ar fi fost mult mai ușor și mai comod să îi cumperi un parfum sau un portmoneu, însă aceste cadouri nu au nimic special. Persoanele importante din viața ta merită tot ce e mai bun, iar cadourile care se pliază perfect pe pasiuni sau dorințe sunt întotdeauna apreciate.

Cele mai citite articole

Iubitul tău e un romantic incurabil?

Există și bărbați care iubesc mai mult experiențele romantice, iar dacă iubitul tău se încadrează aici, cu siguranță prietenele tale te invidiază. Așa cum el te surprinde des cu plimbări și ieșiri la cine, a venit momentul să îi arăți că și tu poți fi la fel de romantică și îl poți surprinde și mai mult.

Un cadou pentru el potrivit în acest context ar fi un city break într-o destinație în care nu ați mai fost până acum – poți alege o cazare într-un conac de poveste din Sibiu, cu cină romantică și degustare de vin inclusă sau o vizită de câteva zile la cel mai spectaculos SPA&Golf resort din Cluj.

Ca să fie surpriza și mai frumoasă, nu îi spune unde mergeți. Spune-i să își pregătească un bagaj pentru câteva zile și să aibă încredere în tine. Pe drum îi poți da câteva indicii, să vezi dacă ghicește unde mergeți, însă nu prea multe, pentru că încă vrei să fie surprins de cadoul tău.

Așa că, renunță la cadourile materiale care nu transmit nicio emoție și începe să oferi amintiri. Indiferent de experiența pe care o vei oferi mai departe cadou, poți fi sigură că se va transforma în amintiri prețioase.

Desigur, poți opta și pentru un cadou personalizat, dacă vrei – un tablou cu poza voastră preferată, o carte veche pe care știi că și-o dorește și pe care ai găsit-o într-un anticariat după lungi căutări, un disc de vinil pe care și-l dorește. Toate aceste cadouri, la fel ca experiențele, trebuie să se plieze pe pasiunile sau dorințele lui.

Suntem siguri că iubitul tău va fi plăcut impresionat de ziua de naștere pe care i-o pregătești și ne bucurăm că putem fi complici, măcar la nivel de idei și inspirație.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE