Somnul de 75.000 de dolari

Autor: Ziarul Top

Somnul de 75.000 de dolari

Suna mai degraba a gluma, dar nu e deloc asa. Ginger McGuire, o femeie de 36 de ani din Ferndale, Michigan, a dat in judecata compania aeriana United Airlines pentru ca a dormit prea mult in timpul zborului si ca s-a trezit abia dupa patru ore de la aterizare.

Cele mai citite articole

„Am adormit si primul lucru de dupa a fost sa vad oamenii de la curatenie la patru dimineata”, spune femeia. Aceasta pretinde pana la 75.000 de euro despagubiri pentru ca echipajul a parasit aeronava, a lasat-o inchisa in avion si ca, atunci cand s-a trezit, nu a fost lasata sa coboare, a fost interogata asemeni unui suspect de terorism si pentru ca a fost traumatizata psihic.

Ramane de vazut daca instanta va hotari daca trebuie despagubita cu suma ceruta ca daune, mai ales ca se pune problema cum de nu s-a putut trezi cu atata zgomot si forfota in jur de la pasageri dupa aterizare si cu semnalele acustice de avertizare. McGuire a spus ca era un zbor dupa o lunga perioada de activitate, ca era obosita si ca nu urma nici un tratament medicamentos.

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE