Apartamente spațioase, cu trei și patru camere, în Constanța, zona KM 4-5 (P)

Autor: Ziarul Top

Te afli în căutarea unui spartament spațios, cu terasă generoasă, pe litoral? Un ansamblu rezidențial aflat în construcție, Grindeanu KM 4-5, răspunde exact acestor cerințe.

Amplasat în zona KM 4-5, în apropierea unui magazin Lidl, acesta constă într-un imobil structurat pe un regim de înălţime S+D+P+5-6 retras. Clădirea este compusă din 24 de unități locative, dintre care majoritatea au trei camere, iar restul, patru. În condițiile în care lucrările de construcție la proiect se află la faza de structură, termenul de predare este luna iunie a anului 2021, moment la care locatarii urmează a se bucura de toate facilităţile.

Prețuri sub 100.000 de euro la trei camere

Un avantaj important oferit de acest ansamblu rezidențial constă în suprafețele generoase ale apartamentelor – inclusiv la capitolul terase. Fiind cuprinse, cu aproximație, între 94 și 110 metri pătrați, locuințele cu trei camere au prețuri de la 75.000 la 92.000 de euro. Unitățile locative cu patru camere, pe de altă parte, au suprafețe de 215-216 metri pătrați utili și pot fi achiziționate cu 150.000 de euro.

Deși lucrările de construcție la Grindeanu KM 4-5 nu se află într-o fază avansată, vânzările la acest proiect au început deja, astfel că, până în momentul de față, au fost precontractate șapte unități locative.

Cele mai citite articole

Încălzire prin pardoseală în toate locuințele

La capitolul facilități, de menționat ar fi că toate apartamentele din cadrul ansamblului vor beneficia de dotări precum: sistem de încălzire prin pardoseală, ferestre tip termopan cu tâmplărie din aluminiu, ușă metalică antiefracţie etc. Prevăzut cu două lifturi de înaltă generaţie, blocul dispune de locuri de parcare la subsol şi demisol. În plus, casa scării va fi complet amenajată, iar accesul va fi securizat.

Click pentru detalii și fotografii suplimentare!

Sursa: Imobiliare.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE