FOTO | Ce și-a tatuat pe piept și burtă un bărbat care încearcă să-și recâștige soția care l-a părăsit

Autor: Ziarul Top

Imaginea cu tatuajul făcut de bărbatul despre care se crede că este din Huston, Texas, a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a fost postată de artistul tatuator pe contul lui de Instagram.

Internauții nu au comentat doar textul scris de bărbat și ci faptul că avea mai multe greșeli gramaticale.

Bărbatul, pe numele său Jose L. Torres spune că a luat singur decizia de a-și face acest tatuaj pentru a recâștiga încrederea soției sale.

În textul tatuat, bărbatul susține că a luat voluntar decizia de a-şi face tatuajul respectiv, dar tatuatorul spune că a mers la salon împreună cu soția sa.

‘Eu, Jose L. Torres, îmi fac acest tatuaj în mod voluntar pe 2 ianuarie 2019, pentru a recâștiga încrederea soției mele, pentru durerea și suferința pe care i le-am provocat în căsnicia noastră. Sunt: mincinos, trișor, manipulator, înșelător, îmi plac prostituatele, necinstit și lipsit de respect”, este scris acum pe pieptul bărbatului.

Cele mai citite articole

Artistul, Jorge Araguz, a vorbit cu Newshub despre această experiență, spunând că atunci când cuplul a intrat în studio „nu păreau supărați sau altcumva, dar soțul arăta foarte rușinat”.

„Nu era fericit sau trist, aș spune că se simțea mai mult vinovat. De fiecare dată când l-am întrebat dacă este sigură că vrea să facă asta, răspunsul lui era „Am dat-o în bară, trebuie să o fac”, a povestit tatuatorul.

În ceea ce priveşte greşelile din text, artistul care a realizat tatuajul a spus că nu este vina lui, deoarece nu este vorbitor nativ de engleză şi că le cere mereu clienţilor să verifice cu atenţie mesajele pe care şi le doresc pe corp.


Citește și: Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela


Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE