O femeie a fost la un pas de moarte! Detaliul observat într-o poză i-a făcut pe cunoscători să avertizeze: „Nu faceți ca ea!”

Autor: Ziarul Top

O femeie a fost la un pas de moarte! Detaliul observat într-o poză i-a făcut pe cunoscători să avertizeze: „Nu faceți ca ea!”

Tânăra din Queensland, a cărei identitate n-a fost făcut făcută publică, dar a fost numită „Lucy” (avea acest nume trecut pe uniforma de la muncă), a prins un șarpe și a făcut o poză cu el, pe care a trimis-o celor de la „Sunshine Coast Snake Catchers 24/7”, pentru a afla ce tip de șarpe este, a notat nine.com.au.

O puțea mușca de deget

Când au văzut ce animal ținea fata în mână, specialiștii au rămas interzis: era vorba de un șarpe maroniu, unul dintre cei mai periculoși din Australia. Niciun alt tip de șarpe n-a făcut mai multe victime pe teritoriul Australiei decât acesta pe care „Lucy” îl ținea la doar câțiva centimetri de fața ei.

Zâmbetul ei larg arată că n-a realizat niciun moment pericolul la care s-a expus. Ritchie Gilbert, șeful serviciului de prindere a șerpilor periculoși căreia tânăra i-a trimis poza, a atras atenția asupra pericolului la care aceasta s-a expus.

Lucy era foarte zâmbitoare când a fost fotografiată cu șarpele

Cele mai citite articole

„A fost foarte jenată când a aflat că ținea un șarpe maroniu. Observați cum ține degetele. Șarpele ar fi putut-o mușca foarte lejer. Vă rog, nu faceți ce a făcut Lucy. Dacă aveți nevoie să identificați un anumit tip de șarpe, trimiteți-ne poze înainte de a decide să-l mutați chiar voi!”, a spus Ritchie Gilbert.


Nicolae Stanciu, un nou caz Mirel Rădoi? Mijlocașul s-a supărat că lumea îl întreabă de nivelul scăzut din fotbalul arab

Citește mai multe despre Australia, Deces, pericol și sarpe pe Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE