Cum poți să crești valoarea locuinței pe piața imobiliară? 3 exemple moderne prin care poți obține o ofertă incredibilă pentru casa ta 

Autor: Ziarul Top

Într-o piață de desfacere în continuă dezvoltare, ceea ce era considerat în urmă cu câteva decenii drept avangardist și revoluționar în lumea magnaților imobiliari, astăzi este abandonat într-o „lume de ieri”. Asemeni oricărui domeniu de activitate și cel imobiliar este dependent de creșterile și scăderile bruște înregistrate pe o axă valorică. Atât de solicitata arhitectură contemporană a caselor de lux nu este mai mult decât o moștenitoare a curentului avangardist modern manifestat cu popularitate în domeniile conexe, arte și construcții.

La ora actuală, tendințele ne vorbesc despre o aplecare a populației spre locuințe cu design contemporan care prezintă dotări indispensabile indivizilor axați pe carieră, pe familie și pe binecunoscuta „luptă” îndreptată spre schimbări privitoare la cheltuielile exacerbate pe electricitate, gaze, renovări și întrețineri ulterioare ale locului numit „casă”. În acest sens, caracteristici precum upgrade-uri ale rețelei electrice, accesorii inteligente (HomeKit) sau fundația solidă bazată pe materiale sustenabile sunt printre cele mai căutate puncte de un posibil cumpărător. În cazul în care te afli în postura de real estate agent sau de cumpărător, lista de mai jos te va ajuta să percepi mult mai bine direcțiile evolutive ale pieței imobiliare contemporane în direct raport cu echipamentele inteligente de ultimă oră ale locuințelor.

Află care sunt cele 3 inovații high-tech care vor transforma o locuință într-un veritabil magnet pentru familii:

  1. Eficiența și confortul unui sistem Smart Home Automation

    Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să fii într-o postură egală unui zeu, atunci o astfel de investiție te va ajuta să îți îndeplinești visul! Sistemele „Smart Home Automation” sunt cele care vor garanta viitorului proprietar un control și o monitorizare remote continuă a căminului. Spre exemplu, factori ambientali precum luminozitatea ori căldura pot fi reglate cu un simplu swipe de pe telefonul mobil din afara sau interiorul casei. Totodată, un alt avantaj este dat și de siguranța viitorului stăpân datorită alarmelor și camerelor de siguranță. 

      2.   Încălzirea rețelei de apă prin colaborarea tehnologiei cu natura 

Cele mai citite articole

   O locuință de vis, pentru tine și pentru mulți alți indivizi, este creionată asemeni unui eden al liniștii totale, al comuniunii omului cu natura din jurul său și cel mai notabil, al relaxării. Omul de azi se bazează și este bazat pe găsirea unei căi mai simpliste de rezolvare a treburilor și problemelor cotidiene. Aici se încadrează și nevoile primare și fiziologice direct dependente ale omului (odihna, hrana, igiena etc.), dintre care amintim accesul la apă caldă. O locuință echipată cu panouri solare pentru apă caldă îndeplinește toate criteriile unui trai prielnic. Conform site-ului roinstalatii.ro, panourile solare termice pot reprezenta o adevărată investiție, atât pentru vânzător, cât și pentru potențialul proprietar, grație unor beneficii greu de trecut peste ca: un randament crescut al generării de energie solară, o reducere sesizabilă a cheltuielilor de curent resimțită în timp, aspectul eco-friendly al tehnologiilor din care sunt fabricate, fără un impact direct asupra mediului înconjurător și faunei. 

      3.   O izolare profesionistă a casei 

    Eficacitatea energetică este cea care primează în căutările web de echipamente de izolație ale consumatorilor. O alegere chibzuită este ca o „cutie a Pandorei”, care  o dată deschisă dezvăluie perspective excedente pentru vânzător și client. O locuință modernă vandabilă ar trebui să dețină doi pioni hotărâtori pentru a putea fi considerată o opțiune pentru o persoană aflată în căutarea unui loc cu o izolație bună a ferestrelor și pereților. Cele mai recomandate varietăți de ferestre sunt cele cu geam dublu, care reduc pierderile de căldură din cămin datorită unor „bule de aer” create asemeni unui strat secundar de claustrație. 

 În conformitate cu informațiile expuse, tehnologii și echipamente moderne/sustenabile și prietenoase cu mediul sunt unele dintre criteriile indispensabile relației unui real estate manager și client. De asemeni, o bună „privire de ansamblu” a ultimelor schimbări și noutăți din aria imobiliarelor este absolut vitală pentru agentul imobiliar (vânzător) în vederea deprinderii abilității de a discerne și exploata beneficiile acestor informații pentru a atrage noi cumpărători dornici de a poseda un cămin armonios pentru ei și familie. În plus, aplecarea față de mediu, reducerea cheltuielilor și în special, a simplificării automatizării electronicelor locuinței, reprezintă niște miracole caracteristice unui stil de viață durabil și progresist ce promite o afacere grabnică și de reușită.

Sursa foto: freepik.com 

Cele mai citite articole

ARTICOLE RELEVANTE