Ce trebuie sa stii cum alegi un cos de gunoi de interior?

Autor: Ziarul Top

Cosul de gunoi este un obiect care nu lipseste din nicio locuinta si de care este nevoie pentru mentinerea unui spatiu curat, atent organizat, fara mizerie expusa la vedere. In prezent, exista mai multe tipuri de cosuri de gunoi care au fost concepute pentru folosirea interioara. Printre acestea se numara si cele mentionate mai jos.

Cos de gunoi simplu

Multe persoane prefera sa foloseasca un cos de gunoi clasic, fara capac sau cu un capac simplu, care se deschide manual. Acesta se afla printre cele mai ieftine modele de cosuri de gunoi disponibile pe piata, care pot fi gasite cu usurinta in orice magazin fizic sau online.

Cos de gunoi cu un capac batant

Cunoscute si sub denumirea de cosuri de gunoi cu deschidere de tip push, acestea sunt prevazute cu un capac care poate sa fie impins pentru aruncarea deseurilor. La fel ca cele simple, si acestea sunt usor de gasit in magazine si pot fi achizitionate la preturi avantajoase.

Cos de gunoi prevazut cu pedala

Cosul de gunoi prevazut cu pedala este printre cele mai igienice modele, pentru ca utilizatorul nu trebuie sa atinga capacul cu mana. Pedala, amplasata la baza cosului, trebuie sa fie apasata de picior, iar usita se va deschide instantaneu.

Cos de gunoi incorporabil

In prezent, au fost concepute cosuri de gunoi care pot fi incorporate in mobilier. De regula, acestea se instaleaza in interiorul usii unui dulap din bucatarie, fiind mult mai practic. De asemenea, nu este expus la vedere, fiind usor de folosit si eficient.

Cos de gunoi dotat cu deschidere automata

Spre deosebire de toate modelele mentionate anterior, acesta este unul dintre cele mai scumpe cosuri de gunoi, dar si cel mai eficient. Fiind dotat cu un detector de miscare, dispozitivul isi va deschide capacul cand cineva se apropie de el.

Cu alte cuvinte, pe piata exista o multime de modele de cosuri de gunoi, adaptate pentru preferintele si nevoile cat mai multor persoane. Datorita faptului ca exista atat de multe variante disponibile, oricine poate sa gaseasca un produs potrivit intr-un timp scurt.

ARTICOLE RELEVANTE

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!